hejdå..

Okej skriver väldigt kort nu.. men vi kommer inte blogga mer här för Michaela ville inte längre.. antar att hon har tappat intresset.. Men jag (Anna) fortsätter blogga på en ny blogg http://annawikstrm.blogg.se Så om ni vill läsa det finns inget mer att säga så hejdå.
 

Det går bra nu !

Sitter & väntar in tredje perioden mellan MODO - HV71. HV leder så allt är bra nu! Men ska inte säga för mycket för matchen är inte slut än. Haha HV71 vinner lätt nu, dom spelar bra & lite till! Så vi höres senare ! Puuuuuus.


In my bed.

Ligger i sängen, äter nudlar & messar med Michaela (bästa man kan göra) idag blir det bara chill.. Ska se matchen mellan MODO - HV71 & vi hoppas på vinst igen! Om dom spelar som i torsdags så vinner vi ! ❤ Så väldigt lugn dag. Har inte gjort något idag.. Bara varit med storasyster som kom hem idag & sen har jag bara varit i sängen ❤ puuuuuuuus.


~ smile ~


Before i die

 
 
 
 
 

Jag dör !

 
Har precis hittat min nya kärlek, så jävla snygga skor. Platå converse & dem är vita (mina ögon har typ ramlat ut)
Kanske får dem också, ännu bättre (tummen upp) Nu behöver jag inte leva ensam längre!
Jag vill bara skriva av mig lite haha, ska kolla vidare på lite saker & sen ska jag typ kolla film. Så vi höres!
Jag typ dör! Nu ser ni ju varför!
 

En liten åktur

Sitter i bilen utanför A6 för pappa ska typ handla något där, ska åka till city gross & handla till Malins (lillasyster) party hon ska ha imorn sen ska vi väl handla till ikväll också. Ska träna när jag kommer hem & sen bara ta det lugnt! Så vi höres. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuus


Min älskade kusin.

 
Jag vet att jag har gjort ett sådant inlägg förut men jag måste göra ett till.
 
jag har ju en kusin som heter Michaela & jag älskar henne något otroligt, hon finns alltid där för mig fast jag kan var helt dum i huvudet ibland (ganska ofta)
Men Michaela du är min andra halva & jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar dig. Men du ska veta att jag finns alltid för dig & jag ska göra allt för att du ska må bra, iaf försöka jag lyckas inte alltid men.. okej nu blev det lite pinsamt för mig för jag vet inte vad jag ska skriva.. för du vet redan allt. Men det viktiga är att jag älskar dig min lilla prinsessa & jag finns alltid för dig!
Min fina, söta kusin. Jag älskar dig & nu har jag sagt det typ 1000 gånger & kan säga det 1000 gånger till.
jag älskar, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.
 
 

Complicated

 
Sitter hemma i min säng & tråkar.. Jag chattar med michaela & det är ju såklart inte tråkigt! Kan ju berätta att HV vann med 4-0 så ja gär glad, allt blir bara bättre. Att HV71 vann gjorde min alla hjärtans dag så det är bra.
Nu byter jag ämne lite men jag måste skriva att jag saknar min bästavän, jag vill att hon ska komma hem nu! min köttbulle KOOOOM!!
Så nu fick jag det sagt så jag ska fortsätta skriva med henne & sen ska jag kolla lite criminal mind så natten blir bra!
men ni ska få ha en bra kväll/natt så hörs vi imorn, imorn är det fredag & jag ska bara vara hemma & typ rutna så vi lär ju höras ! men hittade några gamla bilder så jag lägger upp dom !
 
min älskade bästavän.
från i sommras.
 
jag från sommaren 2011.
 
 
jag & min lillebror i sommras, haha lite suddig men puuus!
 

HV71 - SAIK

Hej sitter i stugan helt själv & ska se HV71 - SAIK!! & jag hoppas verkligen att HV vinner för det skulle göra min dag & HV behöver det! Men jag har min nallebjörn så jag är glad❤ KOM IGEN NU HV71! Men ska kolla vidare så höres vi. Puuuuuuuuuuuuuuuuus


Drar snart till lova!

Sitter i sängen & glor på criminal minds & har precis fixat mig. Ska till lova sen när pappa kommer hem så det blir en bra onsdag, ska sova hos henne också så det blir ännu bättre❤ så jag ska packa min väska & sen ska jag kolla vidare så höres vi. Juste har väldigt enkla kläder på mig & är inte så sminkad! ❤


TRÄNA STENHÅRT

Heeeeej, jag har varit vaken ett tag nu men jag har tränat, power-walkat runt sjön är aldrig fel & nu när jag kom hem gjorde jag lite lite övningar. Ska köra senhårt nu för sommaren närmar sig, TAGGA!!! idag ska jag inte göra något.. bara ta det jävligt lugnt jävla chill dag haha, det ända jag gör typ. Men ska göra det nu & så höres vi. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.
 
 
 
 

criminal minds

ligger i sängen & kollar criminal minds medan jag följer matchen.. går inte så bra för HV eller AIK leder med 3-2 men jag oroar mig inte så mycket för jag tror HV vinner (om vi har tur) Men vi bjuder på alla mål & chanser haha.. men jag tänker kolla vidare så vi höres!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.

HV71 - AIK

Sitter i sängen & väntar på att matchen mellan HV71 - AIK. Ska följa den i mobilen för ska göra lite saker medan, så nu hoppas vi på att HV71 vinner (eller det gör dom) KÖTTA! ❤


Nemen kolla jag är vaken!

Jag är vaken & klockan är bara elva!
Nej men jag är vaken & har ätit så jag ska klä på mig lite kläder & fixa mig lite.
Kanske ska till Lova snart om hon mår bättre ❤ men måste skynda mig så jag bloggar sen!


Osminkad & allt.

Jag sitter på golvet & tar kort, osminkad & allt. Orkade inte sminka mig så det blev bara massa driv bilder. Min dag har varit jävligt bra ändå, bara chillat & tränat lite med storasyster, vi sprang runt sjön eller vi sprang, gick lite blandat. Haha skulle orkat mer om jag inte hade sådan dålig kondition.. Så det är bara att fortsätta & kämpa, dra ner på sockret & träna mer :) ❤
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.


Min fina vän!

 
 
Lova jag vet inte om du läser detta eller inte.. Men jag ville bara säga att jag gillar att ha dig som vän & tack för att du alltid lyssanr på mig om jag behöver prata med någon, du byter inte ämne eller gör något annat. Du bara lyssnar & sen vet jag att jag kan vara lite konstig & det ber jag om ursäkt för.. Så tack för att du finns & glöm inte att jag älskar dig min fina vän & jag finns alltid för dig!
bilden blev inte så bra såg jag nu men skitsamma.

Sportlov.

 
Jag har sportlov så ja ghar den nice här hemma. Haha nej men jag har ganska tråkigt för jag är typ sjuk & sen finns det inte så mycket att göra.. Men jag kan berätta vad jag har gjort endå. Vaknade vid elva & gick upp, åt lite frukost. vad gjorde jag sen.. juste jag var med mina masvin & försöker träna dom men det går inte så bra, så det fick gå runt i huset & sen badade vi lite eller dom badade så det är rena iaf. Nu sitter jag & lyssnar på musik & sak kolla lite vad jag har i skolan näsa vecka för ska försöka fixa skolan! men det är vad jag har gjort hittils & det blir inte så mycket mer idag.. drar ut på en runda sen, tagga sommar förfan!
 
två bilder från igår.
 

jag bara tänkte på det.

Så nu är Arwids firande avslutat & allt är så lugnt. Jag var ute & sprang/powerwalkade, det är så jävla skönt men lite seg för har inte kommigt igång än. Jag brukar alltid lyssna på musik & tänka på gammla minnen eller nya. Men när jag sprang där så börjar girlfriend av Avril lavigne jätte gammal låt men den stämmer jätte bra in på mig just nu! Jag menar hon sjunger typ jag gillar inte din flickvän så jag tycker vi borde bli tillsammans.. nej men på ett ungefär.
Haha passar så bra in på mig för jag tycker värkligen så som hon sjunger, så allt är bra! Det var bara det jag tänkte på & jag kan bertätta att jag har sportlov nu & kommer bara vara hemma & lata mig så det kommer säkert bli mycket bloggnig men kan inte lova något. Nu ska jag se film eller något kanske sätter på ett avsnitt av criminal minds. Men vi hörs senare eller imorn så ha en bra kväll.
 

Lillebror fyller 6 år!

Jag & Arwid gjorde en video imorse & har försökt lägga upp den men det har segat som fan-.- Arwid fyller 6 år idag & det är typ vad videon handlar om & lite om vad vi har gjort ❤ livet är underbart!


Godnatt.

 
shiit, klockan är sjukt mycket så kände att de är dags för sängen. Klockan är liksom kvart över fyra, nej men det är bra ska upp i hyfsad tid imorn, fan vad roligt. Så jag säger godnatt eller godmorgon till er så höres vi imorn!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.

GE MIG SOMMAR!

 
ÅHH, jag vill ha sommar nu!! jag orkar seriöst inte med vintern längre & alla minus grader -.- fyfan.
Sen älskar jag att kolla på bekinisar så funderar på att beställa några av dehär :)
så jävla snygga !!
GE MIG SOMMAR, NUUUUUUU!!

Gossip girl bitches!

Ligger i min säng & kollar gossip girl! BÄÄÄSTA JAO !! Jag är så trött men jag tänker inte sova.. Men nu vet ni vad jag gör så puuuuuuuuus!


Nannanana, jag har tråkigt!

Ett litet videoinlägg som är väldigt lamt men jag har tråkigt.. Ni får lite om vad jag gjorde igår & lite så.. Men ha en bra lördag kväll ❤


Jättefin födelsedagspresent

Fick en jättefin present igår från Nathalie. Jag fyller inte år än men snart så fick den lite tidigare ❤ JAG ÄLSKAR SKOR! Nej men skorna var jättefina & jag älskar dom! Skorna är från Gina. Men kan ju lika väl säga att jag ska till A6 sen med familjen så jag bloggar sen & förklarar senare! Puuuuuuuuus.


Jag & min fina lillasyster!


Skolan!

Sitter på bussen & ska såklart till skolan-.- Det är fredag så det är najs ska sova hos Nathalie & vi skulle typ på stan efter skolan så allt blir toppen. ❤
Men det kommer bli en seg dag så vi hörs. Puuuuuuuuuuuus.


Wednesday!!

Bloggade inte mer igår men jag var så himla upptagen med allt pluggande! Herregud det tar aldrig slut! Idag har jag dock inte gjort något vettigt alls förutom i skolan, jag kollade på TVD från det att jag kom hem (typ vid 2) fram tills klockan 21.20.. Hehe, fastar man fast föralltid! Jag har nog aldrig gråtit så mycket känns det som, jag har väldigt lätt att gråta till filmer/ serier så jag är inte förvånad. Jag tror dock att mamma trodde någon hade dött eller något liknande för jag grät i floder x) sorgligt värre! Har faktiskt läst historia också! Igår gick det jättebra på ridningen, hoppade med Tinto och han var jätteduktig, fina fina häst!


Stressa..

Nu är jag iaf hemma, eller har varit det ett tag sen typ åtta.. Jag gick ju typ halvvägs hem & sen kom mirkka & hämtade mig så livet är underbart! (Men jag behövde ju inte gå ut & gå iaf) När jag kom hem så skulle jag städa så stressade med det & nu har jag läst franska, så ska sova snart! Måste bara messa lite med vissa personer för jag har så tråkigt.. Men vet ni vad? Jag bloggar imorn. Puuuuuuuuuuuuus.


jävla bajs

hejsan är fortfarande hos Lova & gör ingenting.. Eller Lova äter så jag gör ingenting. Min pappa blir försenad så allt är toppen.. tummen upp för allt. Försöker få tag på mirkka men hon svarar inte så får väl gå till Nathalie snart eller något om hon inte svarar:/ varför är allt så komplicerat? jadu det vet inte jag.. Men ska försöka fixa allt nu så höres vi. puuuuuuuuuuuuuuuus.

sen behöver ni inte mobba bilden.. den är ganska gammal men tycker om den lite.. haha skoja bara. ser lite drogad  ut men det är vanligt..

vadå? jag ler ju iaf.


Smoothie

Är med lova idag & vi kom nästan precis hem till henne & gjorde smoothies & några mackor (försöker vara lite nyttig) men nu blir det kolla Pretty little liars & sen kanske gossip girl!


YAY!

Bara 17 dagar kvar brothers !!! Sen är man 14.. Haha..


Köttbulle dans

Haha, ville visa världen vilken underbar vän jag har! Så jävla söt när hon dansar! Så det är värt att kolla på:) puuuuuuuus.


Stallet!

Hej, jag har tråkigt.. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet och skjutsa mig till stallet. Ska dit och ta hand om Corall innan jag ska rida. Sjukt taggad, ska hoppa med Tinto! :D sen efter det så ska jag ut och gå med Corall. Sen blir det hem och plugga ännu mer.. Hata spanska..Det ända jag gjort idag är att ha pluggat känns det som. Jag var ledig idag pga utv.samtal, kul! Så detta får rädda dagen! ^^

(Fin bild.. Haha, glada är vi iallafall ^^)


Mask & bästavän

Sitter i sängen med min bästavän & kollar O.C så jävla bra. Det är det bästa man kan göra, chilla med sin bästavän! Men ska chilla vidare ❤ du anar inte hur mysigt vi har det ❤❤❤❤❤❤


Världens bästa

Hejsan alla där ute. Jag har inte bloggat på ett tag & jag ber om ursäkt för det.. Men igår sov min älskade Nathalie hos mig & det blev bara mys & film❤ idag var det skola & inget hände för allt var lika segt som vanligt.. Tråååååkigt......
Men min kväll blir bäst för Nathalie sover här igen så allt blir jävligt nice! Älskar min fina köttbulle❤❤❤
Men ska snart äta & sen ska jag försöka släpa min bästavän ut & gå lite! För om man är så tjock som jag så måste man ut & gå haha-.- I bloggar senare.


Min morgon börjar med slender!

Vakande för en halvtimme sen & gick upp tvättade bort mitt smink för jag glömde det igår.. Nu står jag i lovas kök & ska koka pasta till hennes lillebror för han ska på träning typ.. Spelar slender samtidigt haha:/ men ska vara lite social & sen inan jag åker hem ska jag till Nathalie & hämta mina skor. Ska prata med henne lite också tror jag, så vi höres. Puuuuuuuuuuuus


Där slutar min kväll..

Klockan är ganska mycket & jag är mycket trött, är faktiskt ganska trött på allt här i världen.. Men ska kolla lite gossip girl & sen sova. Men vi hörs imorn puuuuuuuuus.


Jag har så tråkigt! Kul lördag, verkligen.. Jag har ingen aning vad jag ska göra, får väl gå och sätta mig och kolla på TVD, alltid lika bra! Höres!


Lördag

Hola, sitter och gör ingenting. Jag är ganska trött faktiskt.. Igår sov ju Josse här, vi va ute lite sen kollade vi TVD, vi typ fastnade som vanligt. Idag var Bibi stan. Köpte ett par jeans, två tröjor och armband. Tror det var det, byxorna var väl behövliga kan jag berätta, byxbrist! Följde även matchen mellan HV71-FBK och det gick väl sådär va.. Det såg ljust ut i början- vad hände sen? Jag var borta i typ 5 min så står det 2-1?! HUUR?!? Arg.


LOOOOOOOVA!

Hejsan sitter i lovas säng & typ följer hockeyn mellan HV71 - FBK! HV leder så allt är bra. Lova tar bilder så känner mig lite utanför -.- men jag bloggar senare tror jag. puuuuuuuuuuus

Klockan är mycket

Klockan är lite för mycket för mig just nu. Skulle ha somnat tidigare men får sova nu istället.. Ska upp senast halv elva imorn så vi hörs då men ha en bra natt haha så hörs vi. Puuuuuuuuuus


Då vandrar jag hem, hem till min skatt!

Ligger i sängen & bara lyssnar på musik & messar med lite olika. Min fredag har varit bra, lite för lugnt men annars är det bra! Imorn blir det ut & springa & sen ska jag sova hos lova så min lördag blir nog lite bättre haha. Men ska lyssna vidare så hörs vi!❤


haha.

jävla fin bild !
 
 

Bra dag !

Hejsan alla där ute. Sitter i bilen på väg hem & har haft en bra dag:) okej skolan var seg men att gå på stan med lova efter var kul haha, eller det är alltid kul att vara med Lova❤ köpte några ringar & ett örhänge. Ville bli av med mina 28kr från Gina så köpte det! Det är ju fredag så det blir bara chilla & ska nog ut på en runda sen (måste träna haha) sen kommer pappa hem & det blir nog lite familjekväll så det är mys. Imorn är det lördag & vet inte vad som händer men ni blir uppdaterade. Puuuuuuuus


Friday

Ska strax börja dra mig iväg till skolan! Matteprov väntar såhär direkt på morgonen, how fun..! Jag hade utv.samtal igår också, det gick bra. Det var ett väldigt kort möte för det fanns inte så mycket att säga så det var skönt! Ikväll kommer josse till mig och sover här sen drar vi till stan imorn! Myys! ^^


Jag har så jävla kul

HAHAHHAHA, nu ser ni hur roligt jag har det.. Eller inte


Godmorgon

Sitter i skolan & gör ingenting.. Jag börjar 8.25 så jag är lite tidig.. Har bara tråkiga lektioner idag, har KLT, matte, Svenska & biologi fan vad tråkigt.. Gillar inte biologi. Men det finns inte så mycket att göra, det är bara att försöka överleva. Men ska fixa lite saker nu så hörs vi sen. Puuuuuuuuus


RSS 2.0