I want it that way

Mitt liv är ju för underbart eller inte.. jag står inte ut längre jag orkar inte sakna dig såhär mycket som jag fakiskt gör. Jag älskar dig något otroligt .
 
sitter i min säng nu & har precis pratat med min fina kusin. Hadde tänkt att sova snart så ska bara blogga & fixa mig för sängen, byta om, borsta tänderna ja allt det. Som jag skrev inan ska jag till Lova imorn & kommer uppdatera mer om det såkart imorn & kommer nog uppdatera lite om HV-VÄXJÖ som spelar imorn men det få vi se. Hoppas hv vinner bara, men det gör de säker bara de spelar som ett lag & spelar smart & allt det så tar vi detta! HV71 IS THE SHIT BITCHES. Men jaja godnatt.
 
Jag saknar min bästavän eller jag saknar den gammla hon jag vill inte ha den nya.. vill bara ha min köttbulle tillbaka.

I'm sorry for being ugly

Sitter fortfarande framför datorn & Jersey shore. Ska ringa Michaela snart eller jag ska iaf prata med henne inan jag somnar ! ❤ Aså jag förstår inte hur man kan sakna någon så mycket som jag saknar henne❤

Imorn ska jag till lova & det ska bli kul för jag gillar min fina vän ! Jag har ingen aning om vad vi ska göra med något gör vi ! ❤ Men jag bloggar inan jag somnar tror jag ?❤


Jersey shore

Sitter i sängen & kollar på Jersey shore & ska snart äta . Är jätte hungrig & ska ringa min kusin sen & prata lite men jag uppdaterar senare '❤


.


Skolan

Drar mig till skolan nu, uppdaterar senare ;*


FAAAAAN

Sitter på matten nu & dör .. Denna fredagen kommer bli en skitdag -.- men vafan ska jag göra liksom .. Ska träffa storasyster sen så dagen kanske blir lite bättre ! ❤ Men vi hörs !


Skitdag

Ligger i sängen och ska snart sova. Känner att jag behöver sova mer på nätterna faktiskt, inte för att det är så tidigt nu men jag har lite sovmorgon imorgon, måste förbättras! Slipper matten första lektionen så är glad för det! Dagen idag har dock varit väldigt jobbig.. Har varit så jäkla arg hela dagen och fick flipp på spanskan.. Sen gjorde jag matteprov på resurstiden och vet inte hut det gick men hon sa faktiskt att det såg bra ut när hon kollade snabbt men vi får Se.. Var på möte i stallet oxå, gick bra men det var jäkligt kallt bara! Att HV vann och att prata men Anna gjorde min dag<3


Sova

Klockan är fan mycket.. Måste sova ska upp 6 som vanligt men bloggar imorn så puss


AIK SLUTA MUCKA MED HV!

Säger ju det ! Hv är bästa laget & vann med 3-2 så Anna är överlycklig !❤❤


HÅÅVEE

BÄST BÄST BÄST


SÅ JÄVLA GRYM

En sekund och Nilson gör mål! FAN VAD GRYM! Nu tar vi det i förlängningen!! <3


Oh.

Aså bilden .. Aså kolla vad fint min köttbulle ritar ❤


Vill hem

Oh i wanna dance whit somebody who loves me !

Sitter i bilden medan pappa är inne på Ica maxi & ska hämta något paket .. Vill hem nu & ringa min kusin & kolla HV71- AIK som hv krossar om de inte har sådan otur med det har de inte ! Juste Jesper Fasth är ju tillbaka i hv tröjan efter en lång skada .. Så det är ju skitbra :) men nej då skadar Oscar fantenberg .. Så han blir borta i 6 veckor jättebra .. Men jag bloggar senare.


Musik

Ska ha musik nu så hejdå!


Nu ska jag sova

Nu har jag fått nog .. Är piss tröt & ska däremot sova . Imorn är det skola & ska vara med lova imorn men ni får veta mera om det imorn .


Läxor läxor och ännu mera läxor

Snackar med Anna i tele! Ska plugga lite matte innan jag somnar! Fick sluta tidigare i skolan idag för vi flyttade naturen så den blev lite tidigare, dock i halvklass men ja! :) när jag kom hem så pluggade jag för vi har så sjukt mycket grejer hela tiden.. Läxa hit och läxa dit.. Kill me! Jag måste göra en grej i spanskan också men min jävla text är borta.. Asså totalt! Ska kolla i skåpet imorgon, igen, hoppas på det bästa! Sen blir det ju mycket bättre när det snöar.. :( buhu


SÅ FUCKING SÖT


Shit!

Haha hittade en jävla massa bilder eller ja gamla bilder !! Haha shit '


Jag är ensam igen

Sitter i min säng & har precis varit ute i ovädret, orkar inte snö & kyla.. Medans min mormor & morfar är på Lanzarote & har det jätte varm & skönt ..

Men nu är jag helt ensam :( ska läsa på min engelska lite & sen byta om till sovkläder för är jättetrött eller inte så farligt kanske.. Men har inget bättre för mig om jag säger så.. Min kompis varar inte på sms så han kan ju skita på sig !
Sen ska jag messa lova & kolla vad hon ska göra imorn :)❤ måste ju hitta på något annars dör jag typ .. Nej men har teknik & slutat halv 4 :/ förstår ni vilket eländigt liv jag har haha.


Läxor tar död på mig ..

Jaha nu har man ätit & varit snäll så jag har städat lite. Gjort tvätten & lite så. Nu är det dags för läxor .. Har engelska till på fredag & franska till imorn (jag har inte pluggat ett skit inför franska förhöret.. Är så bra) så nej jag måste börja sköta mina läxor kanske ett nytt nyårslöfte ?? Men ska göra dom nu & sen gå ut & lämna två jultidnings saker så puss .


Superman

Dancing in the moonlight .. Haha

Sitter på bussen ska hem & städa tror jag .. Är jättetrött för har varit ganska lång dag med en början då man skulle gå runt munksjön eller jag valde de men hellre det än att åka skridskor haha (inte min grej) men sen hade vi fotbolls turnering bara tjejerna på eftermiddagen & våran klass kom sist haha.. Men jag skadade mig inför sista matchen så kunde inte spela .. :/ så min dag har varit så där ..


Kallllllt

Godmorgon!! Jag är så jäkla trött så jag gör inget annat än att sitta i min säng med täcket över mej och frysa. Det typ regnar typ ute vad det låter som iallafall, (för kallt för att gå och kolla!^^) men enligt mobilen så är det snöblandat så det ska ju bli jättekul att gå till skolan i det vädret! Hoppas ni får en bra dag och att era scheman ser bättre ut än mitt! ;)


Bekännelser

I brist på liv.. :)

• Jag kan inte gå en dag utan musik i öronen. Utan musik skulle jag bokstavligt talat gå under!
• Jag har lätt för att bli irriterad ( inte alltid bra.. Haha)
• Jag älskar att rida och har gjort det i ca 9 år nu.
• Utan min Anna skulle mitt liv se ännu konstigare ut än vad det redan är för med henne kan jag prata om exakt ALLT om!
• När jag skrattar så börjar jag nästan alltid gråta, så alla andra börjar skratta åt mej hahah.
• 2011 var det värsta året i mitt liv.
• Jag älskar One Direction så sinnessjukt mycket!


Lång dag

Känner att det blir väldigt mycket sånna här inlägg så jag ska försöka hitta på någonting som kanske är lite roligare att läsa men vi får se. Ska sova nu för jag är jättetrött och det har vart en lång dag, jag minns inte ens att jag gick upp imorse.. O.o jag fick iallafall skjuts till skolan för att mamma skulle på kurs eller vad det nu var lagom tills jag började så då måste man ju passa på! ^^ hade tre lektioner osv sen slutade jag 12.25, hämtade min dator som äntligen är klar och sen "åt" jag, äcklig korv-gillas inte! Inte så intressant, sen drog jag till stallet iallafall och jag var inte så taggad på att rida helt ärligt.. Men det gick helt okej då jag hade Tinto igen som är ganska stel och ovig eller vad man ska säga, men man får kämpa på annars är han helt underbar!


Franska

FUCK FACKING FUCK! Jag vill inte ha franska fan .. Får väl försöka överleva endå men Aså mitt liv är helt bajsit-.- så fuck life, fuck everything ...


To da School

Sitter på bussen & ska till skolan .. Är piss trött & vill dö typ. Börjar ju 8.00 med matte så Fyfan ! Men jag kommer blogga senare under dagen '❤


Sorry

Jag ber om ursäkt för min vackra stavning som uppkommer lite här och där! Jag överlåter all ära till min mobil faktiskt.. Hahah. Glömde säga att jag snackade med Anna också, ovanligt jag vet men det var kul som vanligt typ. Sen messade vi om.. Typ hur människor kan förändras.. Det är tråkigt men sånt är livet. Synd bara att man ska behöva förlora såna som stått en så nära en gång..


Onödig dag igen!

Kvällsbloggning vekar vara min grej? Haha, ska sova snart, försöka iallafall. Idag hade jag bara två lektioner eftersom att vi började sent sen så kom aldrig våran religionlärare så alla drog hem, eller nästan alla. Jag orkade inte gå hem så vi satt kvar där till vi egentligen slutade! Sen gick jag hem i skogen när det var kolsyrat ute och jag trodde jag skulle dö.. Not cool. Imorgon så har vi religion första lektionen och vi vet inte om hon kommer eller inte för man får inte reda på ett skit.. Men jag ska dit ändå eftersom att jag är så duktig! Det gör inte så mycket för jag slutar ändå 12.25 woop! Sen stallet! Natti :*


Die bitch die .

Aså nu jävlar ska jag sova! Är så förbannat trött & har huvudvärk -.- börjar 8.00 imorn med matte så livet suger typ? Sen kan ju allt jävla skitsnack kan ju gå & dö aså pallar värkligen inte ..


My little nose

Huvudvärk & ont i näsan det är bra saker det -.- tror jag ska sova snart för jag är skit trött & det är skola imorn som jag egentligen inte kommer orka för jag kommer säkert ha sådan huvudvärk så fuck life !


städa

ska typ städa mitt rum nu för det är ganska smutsigt & stökigt så det behövs.. Sen ska jag äta tror jag och senare prata med Nathalie en stund.. kan nog inte prata så länge men en liten stund. Sen är det ju skola imorn igen som vanligt så det är inget nytt liksom -.- men har prov i religion typ .. så måste läsa på annars vet jag inte vad jag ska göra? Kanske frågar Nathalie vad hon ska göra för vi brukar vara på tisdagar men vi får se om hon har tid. Jag kommer ju blogga imorn så ni får ju veta då & måste säga att denna dagen har varit helt abbbhfyyfshvbl ja typ så.

My love

Hemma nu & är fett glad typ. Eller aså jag är glad över att vara hemma:) kollar på 16 and pregnant aså shiet jag hatar när killar gråter & är jätte ledsna:( fuck.
Ska väl duscha snart tror jag eller städa mitt rum ..


Nov. 26, 2012

Aså är jag är så trött på hur vissa personer förändras när de börjar vara med andra. De lämnar en & börjar överdriva om saker man känner knappt igen dom:( förra veckan kanske man var jättebra & va med varandra varje dag i veckan men sen nej .. Men kände bara att jag behövde skriva det.. Så hejdå.


Morning

Godmorgon, sitter i soffan och kollar på Desperate Housewives i väntan på att dra mig iväg till skolan. Gick upp vid 9 ungefär så jag har vart vaken ett tag, sovit 2 timmar mer än vanligt så det är skönt! Hoppas att dagen blir helt okej. Jag ska även hämta ut min dator (äntligen!) i skolan så jag kan lämna in allt som jag inte kunnat lämna in.. Hörs senare :)


Söndag

Hej, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och har några tända ljus, myys. Börjar 11.40 imorgon så jag har sovmorgon, grymt! Jag känner mig dock ganska ensam just nu för alla bara dissar mej.. eller så är vissa j'vligt sega på att svara.. Men dom ska väl upåp tidigt imorgon så jag förstår, nej me titta någon lever! wiho!
Tidigare idag var jag ju som sagt på bio med mamma, breaking dawn igen, grät igen.. docj inte lika mycket, mamma tyckte också den var bra! Gick till Gina Tricot och köpte en halsduk och sen gick vi upp igen och käkade på O'Lerys, gott och mätta blev vi! Sen chillade vi bara framför Tv:n tills Anna ringde. Det har vart n bra helg men imorgon är det tillbaka till verkligheten.. Ha det braa :*

Mohahahahah

Aså jag har haft en jättebra dag så nu avslutar vi den med att sova & att hv vann mot Skellefteå med 2-1 så natti


LOL

Ska se LOL med Emilia nu:) sen ska jag nog åka hem .. Måste fixa mitt rum & duscha !! Mitt hår är ju het avhöngdjgfsn är det ! :/ men jag bloggar när jag är hemma & har fixat allt ! Så puss


I find your eyes irresistible

Ligger i sängen och messar lite, ska snart sova! Ska på bio imorn vid 3 men mamma som sagt. Idag var jag ju med Madde i stinsen idag, köpte ett par byxor ( väl behövliga ). Malcolm från x-factor var där, vi orkade dock inte köpa affisch eller nått för att komma upp på scenen.. Jag har ju ändå träffat han förut haha ^^ sen när jag kom hem och hi hade ätit och allt så hade jag så sjukt tråkigt.. Så jag gick ut och var med Josse! Vi pratade i flera timmar! Har inte sett henne sen vi var på twinight så det var ett tag sen! Saknar henne:( Annars har jag vart med Mina marsvin ^^ men nu ska jag återgå så pöss


Sova snart ?

Sitter i Emilias säng & typ pratar & hon spelat gitarr:) ska typ nana snart för är ganska trött.. Men sen är jag så glad för jag har en vän som jag faktiskt inte hat träffat men har smsat lite med & chattat på Facebook med & vi är såhäääär bra vänner. Fast han är lite lam & så men han är jätte snäll !! Han sa att han ville vara min vän fast jag är jättefet:)❤ så glad men ska sova så puss


Life is a bitch so learn how to fuck it.


I love you


Update

Drar till stinsen med Madde! Bloggar senare ;)


EMILIA

Sitter i bilen nu & ska ner till Emilia❤ ska bara lämna min lillebror på knatteskutt .. Jag sover hos henne ikväll tror vi kommer ha ganska kul iaf ! Men jag bloggar under dagen så hejdå!


Långt inlägg...?

Hej, messar lite med Anna just nu och lyssnar på musik. Städade rummet för en stund sen, började 1... Vem tusan städar rummet 1 på natten? Jo jag tydligen, jag får sånna ryck ibland.. Weird.. x) Skolan idag var helt okej men ganska onödig.. Hade matte först.. Sen engelska med vikarie och vi fick sluta typ en halvtimme tidigare. Sen hade vi lunch och håltimme i 2 h och 40 min eftersom att våran samlärare inte var där, så jag och några andra satt i ett "fatboy-rum". Vi tänkte kolla film men det gick inte så bra.. Det var något knas. Sen prata dom om något konstigt så jag lyssnade på musik istället.. (Ovanligt) men sen ringde Anna! Herregud vad kul jag hade då, hon gjorde min dag :') sen hade vi bara svenska och lyssnade på presentationer i aulan, chill! ^^ Annars har jag bara snackat en massa med min mamma om allt och inget, trevlig pratstund! Snackade med Anna efter, vi snackade även imorse från när jag vaknade till att jag nästan skulle börja skolan.. Herregud vad vi har snackar mycket idag O.o men det har jag inget emot! Den bruden är så bra så! <3


That is so true !


Morgondagen

Ligger i sängen & tänkte sova för är jävligt trött. Hallå klockan är liksom 2 snart ... Måste vara pigg för i morgon, ska upp halv 10 & fixa mig. Ska till Emilia:) längesen men skönt att få träffas igen & kanske bygga upp vänskapen igen ? ❤ Men ska sova nu så hörs imorn !


Från en svan till en anka jag blev kär i en alien


Myskväll med min lillebror !

Nu har jag bestämt mig, jag ska ha myskväll med lillebror eller ja han vet bara inte om det än ! ❤ Fredagen kanske blir bra iaf haha.
Jag tog lite kort inan men min mobil för jag har så sjukans tråkigt & sen ignorerar Nathalie mig typ ? Eller det känns så :( men Jaja .. Men jag ska dra & bloggar senare ikväll så puss


Nemen gud vad gööööööööligt!


saaaaxy laaaaddy

Ligger här forever alone i min soffa. Kollar lite på olika program, har tråkigt:( så ska väl ta något att äta för jag är skiit hungrig ! Men Aså nu vet ni lite om min dag så jag ska äta så bye


Ser ni likheten ? Haha


Värsta kännslan

I'm gonna hate my life.
Jag är hemma idag, mår fortfarande inte helt 100 liksom. Vaknade vi 6 för jag skulle upp & liksom känna hur jag mådde:/ nej tror inte ni att jag piggnar till då så jag kan inte somna om.. Fuck facking fuck. Så jag får la gå upp & kolls på film eller göra något annat. Kanske ligga kvar i sängen. Nej jag vet inte ..


Sova

Rubriken säger allt så godnatt ! ❤


Hola

Hej, jag mår mycket bättre nu. Har bara lite ont i huvudet just nu men det blir skola imorn och sen till mamma! <3 Vi ska gå på bio i helgen också eftersom att mamma vill se Breaking Dawn part 2 och jag har inget emot att se den igen... ^^ saknar mina marsvin också så ska gosa med dom rejält när jag kommer dit! Ska snacka med Anna om ett tag om hon nu orkar stackarn :( hoppas det! Nu ska jag följa matchen HV71-Modo. Komigen nu HV!! <3


Vaken

I'm alive
Men jag mår fan inte bättre. Okej huvudet är kanske lite bättre men halsen & näsan .. Nej! Så jag kommer dö eller nästan iallafall. Just nu ligger jag i soffan & kollar på Scooby doo ja Aså min lillebror kollar på de haha inte skulle jag kolla på det frivilligt haha:)
Men ska kolla vidare & sen vet jag inte? Men hallå jag bloggar ju sen, ni behöver inte bli ledsna haha


Sova ja TACK

Sova, sova, sova, sova !! Huvudet & halsen värker & har dessutom lite feber-.- jag orkar inte ! Men jag ska sova lite så hörs vi sen puss!


Mår piss

Jaha sitter på bussen hem nu.. Mår jävligt dåligt har typ feber eller kommer få det .. Så jag ska hem & sova:/ vi får se om jag ska till skolan imorn om jag mår dåligt så gör jag inte de (ganska logiskt) men jag bloggar nog senare tror jag ?


Matte fuck you

Har matte lektion nu. Fyfan orkar inte-.- jag mår inte så jävla bra heller, kommer typ få feber :( bajs tråkigt .. Men ska lyssna på när min lärare har genomgång så jag lär mig haha :) men bloggar senare


Godnatt

Jag borde egentligen sova men det går inte, vet inte varför :( igår var jag sjukt trött så jag somnade på en gång men inte nu inte.. Jag blir hemma imorgon också, känner mig bättre men det är bättre att vara hemma så man blir helt frisk, går förmodligen till skolan på fredag iallafall! I helgen ska jag nog Inge göra så mycket vad jag kommer ihåg.. Får umgås med min kära mor, kanske går på bio med henne..? *undra vilken film..x)* men vi får se! Ha det bra!


Kan ju inte säga så mycket än godnatt


I have the best friend and i love her

Nu kommer ett sådant bästavän inlägg igen.

Men jag har den vännen som bara är bäst. Hon finns alltid där & får mig alltid att skratta ja allt det som en bästavän ska göra. Helt ärligt så trode jag aldrig skulle få en vän som du, okej jag kan inte säga att jag gillade dig i början men när jag lärde känna dig.. Shit jag älskade dig direkt haha. Det finns stunder jag har lust & strypa dig eller be dig hålla käften & ja vi bråkar ibland men det är väldigt sällan.. Vi kan småbråka men det är över på 2 minuter. Men jag vill aldrig förlora dig, aldrig. Jag är inte världens bästavän men det är du. Helt ärligt är du mer än min bästavän du är min syster, ängel. Sen får jag väl lära mig att leva med att du har andra vänner som också vill vara med dig. Kan vara ganska "svartsjuk" när du är med andra & jag ser det, antar att det är för jag vill väl ha dig mest för mig själv kanske bara är rädd att förlora dig. Det är så lätt att säga jag kommer aldrig lämna dig men sen står man ensam endå.. Jag är nog extra rädd om dig för att jag har varit med om det.. När man har en vän så nära & tillslut är man inte så nära längre. Men huvudsaken är att jag älskar dig & jag är otroligt tacksam över att få ha dig som vän. Juste om jag blir lite arg, sur eller vad man nu ska kalla det när du är med andra så är det bara för att jag är rädd att förlora dig. Jag älskar dig Nathalie ljungman ❤


Tattoo inspiration


My love

Jag & min fina köttbulle❤ love this


Rubrik freak

Halloj alla fin fina läsare :) nu ligger jag i Nathalies säng & kollar på Irene huss! Faktiskt lite mysigt haha ! ❤ Nej men allt är mysigt med min köttbulle. My lovely friend you know ! Men det är ju FUCKING skola imorn så är lite deppig för det :( checka in våra fina tungor!! SWEDEN


Nötskal

Vi är två nötskal .. Men ska upp till dalvik & göra inget är bara skönare att gå nerför än uppför ! Ja mina fötter är nära att gå av så mitt liv är underbart! ❤


Home

Hej, jag mådde så sjukt dåligt imorse så jag stannade hemma. Jag får föra matteprovet på torsdag istället. Idag har jag bara kollat på TV, bara tagit det lugnt. Börjar bli hungrig nu så ska väl ta och äta något! Hoppas att ni mår bättre än jag så hörs vi!


Nemen godeftermiddag

Tjena! Ligger i sängen vaknade för en timme sen typ, eller ja något sådant? Så just nu gör jag inte så mycket är med ljungman så antar att jag ska hitta på något. Men vet inte vad ? Men jag bloggar senare :)


Vilken film

Aså shit!! Vilken film omg! Ni som inte har sätt den MÅSTE se den !! Aså bästa twilight filmen ever !!! Nu har jag skrivit av mig & sen måste jag säga att det var bra spelat av hv som van med 5-3 mot Timrå ! Kollade inte på matchen så vet inte om dom spelade bra men dom vann så i'm happy ! ❤


Stallet

Nu ligger jag i sägen och har duschat och allting! Ska bara kolla igenom matten innan jag somnar, är sjukt trött.. Ridningen idag gick helt okej, det gick bättre och bättre sen i slutet blev det bra! Jag var så glad för jag fick byta till Tinto eftersom att Nathalie inte ville ha honom! Bra för mig som älskar honom! <3 han är dock väldigt stel och därmed svår att ställa och få i fin form men om man kämpar på så går det tillslut! ^^ det är bara kul om man får jobba, man kan ju inte bara sitta där, jag tycker personligen att det blir så sjukt tråkigt då! Nej, jag vill jobba med hästen! Haha :) efter det skulle vi ta in privathästarna och det slutade med att jag och Sara sprang runt i stallet som två idioter och letade efter någon som kunde tala om för oss vart i hela friden Compiz boots var någonstans! Herregud vad vi garvade, ett gott skratt förlänger livet ;) Det st väldigt komiskt.. Vi fick sen tag på Björns nummer efter lång sökan eftersom att det inte stod på tavlan, och det visade sig att dom varit där hela tiden.. Lite gömda kan vi väl säga. Det var kul det! Pappa undrade nog dock vad vi höll på med för han fick vänta på oss ganska länge.. ^.^
Aja, men ni får ha det så bra så bloggar jag mera imorn! Pöss


Bitches

Sitter nu & väntar på filmen ! Så spännande ska bli skit kul. Men ska dra så bloggar senare !


Bio

Sitter på bion nu & vantar .. Filmen börjar ju inte förs 20.40.. Men det är bra. Stämningen är på topp för jag har köpt godis:) men jag ska vara lite social med min fina vän & bloggar efter filmen om jag inte har drunknat i mina egna tårar


Mat

Hejsan ! Sitter just nu på en stol i Nathalies kök & äter lite & lyssnar på musik ! ❤ Ska hitta på något sen antar jag .. Väntar på portkod som kommer ut vid 5.


Idrott

Ska ha idrott men ska inte vara med:/ har liksom glömt idrottskläder .. Men det gör inget. Slutar efter detta FAN vad skönt :) studiedag imorn så uppdaterar då.


Svenska nästa

Sitter vid skåpen med två jättebraiga tjejer ! Svenskan börjar snart.. Eller ja snart & snart.. Börjar tio över elva:/ sen idrott & sen med Nathalie hem tror jag?


Skola

Fuck skolan.. Så jävla trött pallar inte..
Men ska ha matte nu & vill bara att dagen ska försvinna! Så jag kan kolla på breaking dawn:) ❤


Siiick

Förlåt för att jag inte har bloggar idag! Bättre sent än aldrig tänker jag då! Imorse när jag vaknade hade jag feber så jag stannade hemma, värker även lite fint här och där efter i söndags.. Jag somnade inte ens om, jag bara låg i min säng hela morgonen. Jag nyser typ hela tiden nu känns det som eftersom att jag är ganska förkyld. Egentligen skulle jag nog behövt stanna hemma imorgon också för jag mår inte helt hundra men plikten kallar i skolan.. Jag har nämligen prov i samhällskunskap, eller prov och prov, vi fick frågorna som ska vara med och ta reda på dem bara.. Så jag har pluggat på det idag! Sen har jag matteprov på onsdag.. Det lär jag nog behöva plugga på till imorgon efter skolan för jag fattar nada! Tur att vi slutar 12.25 ;)
Snackade även med Anna en snabbis imorse typ såhär 10 minuter men det se det väl värt. Jag får ju inte prata med henne tills på torsdag eller något :(
Nu ska jag läsa på till provet lite till så hörs vi imorgon! Pöss

Leker cool och grejer..


Duktig tjej

Hejsan sitter med Nathalie framför mig & har precis ätit. Det blev lite kyckling & pasta typ. Men jag har faktiskt varit skit döttig idag :) jag har putsat fönstrena hemma! Så jag ska gå ner & fixa tvätten så pappa & Mirkka kanske älskar mig lite mer ! ❤


Chips med dipp

Hejsan sitter i skolan & ska göra det ett tag.. Ska med skolbussen sen. Orkar inte vänta -.- men skolan har varit okej somvanligt tråkiga lektioner .. Så nu ska köttbullen med mig hem & sova hos mig❤ vilken bra vecka det kommer bli haha!❤


Buss

Hej! Ska gå mot bussen nu. Tänkte vara lite snäll & skicka in ett litet kort inlägg.
Skolan kommer vara sådär.. Men slutar 13.05 så inte så lång dag ! ❤
Men jag bloggar underdagen !


Sova !

Ligger in my bed & snackar i telefon med kusinen :) ska sova snart är bajs trött så Jaja godnatt !


Söndag

Hej, jag sitter just nu i soffan och kollar på ghost whisperer och dricker varm choklad för att få upp värmen. Mår som en gris.. Har så jäkla ont i huvudet och jag tror jag har feber.. Sen har jag även ont långt nere på ryggen där jag haft problem förut och nacken/axeln, ja jag ramlade av..igen... Orkar inte skriva om det.. Jag hade som sagt knappt ridit hästen förut.. Nästa gång satsar vi!! Ha en bra kväll, den kan inte bli värre än min tro mej. Nu ska jag prata med min underbara kusin så hejdå<3


Everything is perfect

Tell me something i don't know, tell me something I care about !

Nemen tjena ! Kom hem för 40 minuter sen & åt lite mat. Har haft en perfekt helg❤ har ju varit med min älsklings vän. Vi gjorde inte så mycket!
Fredag: jadu var med älskling & bara myste & lite så. Kollade på portkod & lite så :)
Lördag: åkte hem vid 12 & då städade jag mitt rum. Aså skojar inte .. Torkade av allt damm & min dörr som var svart fast den ska vara vit. Sen kollade jag på matchen mellan HV71 & Frölunda som jag skrev dom vann ju :) ❤❤
& vid nio åkte jag till baka till Nathalie & då kollade vi på livet enligt Rosa & lite så bara myste liksom ! ❤
& nu idag så har vi sminkat oss & tagit bilder ! Liksom bara haft kul ! ❤

Så min helg har varit helt perfekt (love)


Stallet

Har käkat frulle och klätt på mig och om en halvtimme drar jag till stallet. Hoppas verkligen att det går bra även fast jag aldrig hoppat hästen innan... Måste tänka positivt! Jag får be Anna om tips på framridningen helt enkelt!


Sova

Jag duschade för ett tag sen och ska sova nu, eller åtminstone försöka men jag är väldigt trött så det ska nog gå bra ;) imorgon sk jag upp ganska tidigt eftersom att jag ska tävla igen så jag ska va där 12.. Jag vet dock inte helt säkert vem jag ska ha.. Förmodligen Curly som jag knappt ridit förut och ALDRIG hoppat honom så det ska bli spännande.. Ska inte flyga av dem här gången iallafall, det är mitt mål! Hahha.
Snackade med Anna förut samtidigt som jag följde matchen mellan HV71-Frölunda och HV vann ju självklart med 2-1! Så jävla bäst!!<3
Godnatt


Min älskling


Försöker få min kusin på bättre humör!

Jag är som bäst när jag ska få folk på bättre humör ! ❤


När jag ser dig vill jag vara med dig

HV71 vann ju mot Frölunda med 2-1 tyckte det var en skitbra match eller ja helt okej ! ❤ Blev la smått irreterad då & då men annars var det bra :) bara glad över att de vann ❤❤❤ Men nu lyssnar jag bara på musik & tänker lite, ja om olika saker .. ❤ Funderar på att lägga ut ett videoinlägg .. Ja ni märker:)


Hv71-Frölunda !

Sitter framför tvn & ska se HV71 mot Frölunda ! ❤ Hoppas hv tar dom men kan ju liksom inte lova något ! Men ska kolla nu & bloggar mera senare !


X-factor

Hej! Kom hem för ett tag sen! JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD!!!! Malcolm, Jeremy, Ison och Andreas (..) OCH OLLY tog min hand!! Gaaah LOVE YOU OLLY<3 Han sjöng Trouble maker och Heart skips a beat, sååå dukig! Sen gick jag bild men Awa och Mergime, dock väldigt dåliga bilder, lite svårt att ta bra där ^^ Mergime är verkligen sjukt snäll! Fick gratis Iphoneskal också, jag valde att ha JB på ^^ Dagen har vart sjukt bra nu! Jag och Moa hade jättetrevligt men vi var så himla nervösa och jag var så oroligt att Isak skulle åka istället för Alexander.. Blev jätteglad när han gick vidare! Dessutom hamnade vi framför skrikande attentionwhores.. Herregud vad som skrek..... -.- Annard har det vart helt under att :') Synd att Linnea och Alexandra inte kunde komma :(


Bästa dagen.. Eller inte

Ja, då ska jag ta och försöka sova.. Idag var det ingen god mat i skolan och jag gjorde omprov i spanska idag med några andra från klassen, hoppas att det gick hyfsat bra iallafall.. Sen efter det typ såhär halv 4 så fick jag gå till Magnus och kolla upp vad det var för fel på min dator. Isak var snäll och erbjöd sig att följa med, haha. Det visade sig att det är något fel på minnet vilket långa tydligen haft.. Så nu har jag fått en lånedator som jag ska ha i ca: 2-3 veckor... LML så jag kan inte lämna in religionskiten och jag tänker aldrig i mitt jäkla liv göra om den!
Det som var bra idag var väl typ att mamma hämtade ut biljetterna till imorn och att HV krossade Brynäs! 3-0 bästa!
Aja, hoppas att morgondagen blir bättre.. 4 långa lektioner och alla i samma klassrum... Från 9.00-15.25... MEN efter det så drar jag till stan så är det x-factor för tusan!! Taggaaa!!! Olly murs, alla deltagare och bästa Moa, kommer bli grymt<3


Hv är för bra ! ❤


Hemma

Hemma nu! Har ju varit med lova idag & vi kollade bara på pretty little liars:)❤ jag älskar den serien, kul att hon också har börjat kolla på den :) Men ja nu ska jag snart äta & följa HV71s match mot brynes ❤ hoppas dom tar hem tre poäng nu då!! Men brynes är ett bra lag så det är bara att hålla tummarna :)
Bloggar senare ikväll när jag ska sova!


No way !


Alla glada ?

Ska till bussen nu jag orkar inte skolan.. Men det är som vanligt. Men jag slutar halv 4 så kan ju hänga mig efter det .. Men ska kolla vad Lova ska göra idag om vi kanske kan hitta på något ? Men ska kolla & jag måste gå !


Telefonen!

Pratar med michaela ! ❤
Ska sova sen typ ? Men uppdaterar sen!


Nobody compares to you

Heeej! Jag orkade verkligen inte blogga när jag kom hem igår för jag var så sjukt trött så jag somnade direkt när jag lagt mig ner i sängen, kl 3.. Hehe, men så sjukt värt det! Världens bästa film jag lovar fyfan vad jag grät...O.o standard jag på bio hahaha! Vi hade trevligt iallafall och jag ska se den med mamma på bio igen någon gång... Kanske drar med någon kompis någon annan gång, Madde..? O:) hahah, vi får se men jag måste se den igen!! :')

Skolan idag har varit seg, jag var nog lite låg där på spanskan tror jag, Ebba frågade hela tiden hur jag mådde. Jag vet inte riktigt vad det var.. Just nu har jag lite panik för jag hade tänkt lägga till lite småsaker på min religion-inlämning som ska in till imorgon MEN min dator vill inte starta!! Vad i helvete ska jag göra nu?


On my way home

Sitter i bilen & ska hem .. Ska äta & städa .. Måste städa .. Tråkigt men ja .. Sen ville jag prata med kusinen men hon ville typ inte det .. Eller ja enligt Isak (en kille i hennes klass) men sen vet jag inte om jag orkar .. Är så jävla trött ..


Skolan

Sitter i mitt rum & äter lite frukost. Ska snart gå & borsta mina tänder, sen gå till bussen ! Jag orkar seriöst inte är så jävla trött .. Orkar ingenting -.- som vanligt antar jag .. Men måste göra mig klar .. Fuck


Sovdags

Godnatt bloggar imorn 😀❤


3-1

SVERIGES BÄSTA HOCKEY LAG VINNER SÅ KLART!! Nu är Anna glad haha :) ❤ bara att dom tar poäng & spelar bra så funkar det !❤❤❤
Men ska ta fram kläder till imorn & packa idrotts kläder ! ❤
(Jagälskarwilliamkarlsson)


HV71

Go hv ! ❤❤❤
Leder med 2-1 så det är bra :) väntar på att tredje perioden ska börja så har pratat lite med Nathalie ju .. Hon lever iaf :) ❤ vet inte vad jag skulle ha gjort om hon dog :( men ska dra puss


luckiest girl on the planet.

sitter i sängen & väntar på att pappa har pratat i hemtelfonen så jag kan ringa min köttbulle. Så nu lyssnar på musik nu & följer på hv-timrå.. HV gjorde 1-0 så GO HV71!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHA.
Skolan var okej men lite tråkit när inte nathalie inte var med .. bajs . men annars är allt bra liksom :) Skola imorn igen som vanigt.. kanske ska till nathalie imorn ? överraska henne lite hmm.. får se ? Men ska ringa min älsking nu så ja byyyyye ! :) <3
 
 
 

It makes your eyes irresisteble

Hej, sitter och lyssnar på Irresisteble av One Direction, så sjukt bra, som vanligt då! haha, älskar dom!♥ Ska snart gå ner till pappa och hämta lite saker sen ska jag möta Malin och Josse så drar vi till Kista och kollar på båda delarna av Breaking Dawn! woop!! Gud så jag har längtat! Lite sorgligt är det dock att det slutar här.. :( Vi hörs senare! pöss
 

Ska snart hem .

Sitter i lovas säng & har kollat på portkod. Skitbra serie ! Men ska tyvärr hem snart :( men uppdaterar hemma


Skåpen


School

Ska dra mig till skolan nu. Har bara 3 lektioner så det är en ganska kort dag så det ska nog gå bra! Hörs sen :*


Frukost

Vaken & påklädd så ska gå & äta lite frukost :) sjukt tråkig skoldag eller världens tråkigaste lektioner -.- men ska försöka överleva ..
Efter skolan följer jag med lova hem❤
Vet inte riktigt vad vi ska göra men hittar på något! Kanske ska tvinga henne att se pretty Little liars.. Hmm ? Men måste äta nu så vi hörs!


i wont let these little things slip out of my mounth

Hej, ska försöka sova snart för min kusins skull. Inte för att jag är särskillt trött men jag får väl försöka iallafall! Jag snackade med Anna i nästan 2 timmar nyss, annars har jag inte gjort så mycket.. Inte orkat göra något.. Alla har gått och lagt sej här i lägenheten så det är bara jag, min mobil, min dator och mina marsvin. Varför är folk så sega på att svara nu för tiden? :( Aja, ha det bra så uppdaterar jag imorgon, kanske, kankse senare. Får se ;) pöss
 

Somvanligt har jag bajstråkigt..

Hejsan .. Jag har skiit tråkigt :( ska typ ringa min kusin eller ska jag ut & springa ? Hmm..?


Nu är det jul igen .

Sitter i sängen & smsar lite .. Har bakat lite bröd inan så det var kul. Skolan var helt okå, hade bara tre lektioner så aa.. Chill i dillen :) Nathalie har ju hjärnskakning så hon kommer inte på hela veckan . (Anna ledsen) turbatt hon inte dog .. Men ska fixa lite i mitt rum har redan jul pyntat lite :)


G'night

Godnatt världen! Nu ska jag sova! Snackade med Anna tidigare, roligt var det i början iallafall! :) som sagt, dagen är lång imorgon men ska försöka överleva så jag kan uppdatera efter..^^


Natti

Skola imorn så måste sova.. Är trött men har iaf haft kul ikväll förutom vissa saker .. Men jag bloggar imorn så ha en bra natt :)


Idiot


lalala.

Trkigaste dagen EVER.. har inte gjort ett skit idag. eller jo kollat film typ. har kollat på eclipse, 10 orskaker att hata dig & några mer typ.. det var min dag det så nu sitter jag i sägen & ska borta mitt hår. Har liksom precis duschat. Tror faktsikt det var den den snabbaste duschen på länge haha .. Men ska typ ringa Michaela & sen sova. Kanske kollar om Isak svarar på Facebook :)

Tell me with your mind, body and spirit

Sitter i soffan och kollar på Beck samtidigt som jag lyssnar på Take me Home (ovanligt jag vet) och messar med kusin<3 skola imorgon då, inte så taggad.. Det brukar jag ju i-och-för-sig inte vara men jag brukar ta mig igenom dagen ändå! Min klass är faktiskt ganska rolig ändå.. Hahha. Den hör veckan är dock väldigt jobbig eftersom att vi har ganska mycket som ska vara klart.. Men det ska vi väl klara! Never ever give up!


School's killing me...

Hej, jag har precis skrivit lite mer på min historia-uppgift. Ska snart börja med religionen också.. älska livet känner jag bara! Senare typ vid 4 så ska jag, mamma och wille ner till pappa och fira han lite eftersom att det är farsdag! Grattis pappa♥

Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än skolarbete, fixat med marsvienn osv. Tror inte att det blir så mycket mer av dagen heller men vi får väl se sen! hörs :*

Min tredje bebis.


Angus thongs and perfect snogging.

Kollar på film .. Skit bra film, nu borde se den :) lite roligt Angus thongs and perfect snogging:)) tummen upp. Men ska kolla vidare puss !


En annan pojkvän haha

❤❤❤


New boyfriend


i just want to be cool.

så jävla sköna hahahah! nästan bättre än william spetz ! <3 Hahha aså garvar :)
 
 

facebook style.

ligger i sängen & tänkte glo på en film för har inget bätre för mig... borde sova men är inte trött som vanligt nu för tiden .. vill prata med någån men alla sover väl nu eller ska sova :(
 
men jag ligger och garvar åt william spetz så jag överlever.. hoppas jag..
 

baby let me be your last first kiss

Ska snart sova för jag är sjukt trött och dessutom vill inte min dator sammarbeta med mig idag. Den är så sjukt jäkla seg.. -.- Sen har jag ändå ingen attt prata med för alla dissar mig :( forever alone...
godnatt

Spökjakt

Hemma nu! Det var skitkul ibland iallafall, det var en tjej sol blev så rättssäker att hon började gråta men hon var 05:a.. Stackarn :( men annars så! Jag satt vid ett 'spökhus' helt svartklädd med svart ansikte och bara skrek, hahaha! Jag var skiträdd i början men sen vart det lugnare!
Tidigare idag blev det inte så att jag träffade min gudfar.. Jag hade inte tid till det tyvärr. Det skulle vart jättekul att träffa honom annars :(


Pappa hämta mig ..

Nu har jag gått runt i två timmar & hon har inte kommit hem än .. Klockan är tre så jag ringer väl pappa & ber han hämta mig :/ Mitt eget fel -.- jag åkte ju ner tidigt men var endå tvungen liksom .. Men jag trodde att hon skulle vara hemma inan tre men naaaje.. Så aa vi får se vad kvällen blir av ..


Bilen rullar

Ska sätta mig i bilen & åka till Nathalie:) inte för att hon är hemma så får gå & hänga på dalvik så länge .. Kul du .. Men jag bloggar senare så puss !


One Direction

Kär i den här låten.. Så jävla bra. Älskar er<3


Hello my angel.


TED

Kollade på filmen TED nyss.. Den var helt okej inte den roligaste filmen. Ät det normalt att gråta till den för jag gjorde det .. Men jag gråter till alla filmer typ haha, snart gråter jag väl till Skräckfilmer .. Men Jaja ska sova nu iaf.. Är inte så trött men har inget bättre för mig -.-


Eyy brorsan, du glömde dina ben skood.

hejsan.. ligger i sängen & chattar med Michaela.. kollar på HV71 all access :) kollar på allt möjligt med hv typ..
Men aa nu vet ni vad jag ska göra eller gör rättare sagt ... men jag läger ut lite video klipp :)
 
 
 
 
 
 
 Måste ju säga själv att den här är lite roligt haha :) Sen kan ni ju lägga merke till dom 4 killarna :)
Jesper Fasth
William Karlsson
Rhett Rakhshani
Sebastian Strandberg

Så uttråkad, går snart ut på åkern & lägger mig.

Så jävla uttråkad Shiit ..


Vad ska kvällen bli av ?

Jaha.. Sitter forever alone i min säng & deppar .. Har inget att göra (somvanligt)
Familjen ska se på Johan Falk men det vill inte jag så jag får hitta på något annat .. Inte för jag vet vad-.- tråkigaste fredagen på läääänge till & med värre en förra fredagen .. Inte för jag kom ihåg vad jag gjorde då ?

Jag skulle städa rummet idag .. Men hamnade framför tv:n istället.. Bra Anna skit bra :) tummen upp för dig ! Men jaha ska vell gå & dö så hejdå ..


Friday!❤


Smile

William spetz får mig alltid på bra humör ❤ kolla bara in leendet :)


happy

Hejsan!! Nu siter jag i soffan och lyssnar på Take Me Home. Så j*vla bra så det finns inte!! Gash im in love again!♥
Så jag är glad ^^ One Direction är några av dom dom alltid får mej att le! Sen har jag, Moa och Linnea biljetter till x-factor nästa vecka då Olly Murs kommer dit, Happy again! ^^♥
 
Skolan idag har vart ganska seg, vi hade 4 lektioner men som sagt, dom var ganska långa.. Fast idag har det faktiskt vart ganska myvket skratt i skolan, jag började gråta en gång.. hehe ^^
Nu ringde Anna så nu snackar jag med henne♥
Bloggar mer sen :*
 

Bråka med lillasyster -.-

Hejsan är hemma & håller på att städa lite.. Ska överraska familjen så skyndar mig .. Malin dammsuger & jag ska moppa golven ❤ perfect team :) bråkade lite innan .. Aså hon är ju dum ibland .. Men bloggar mera sen så ha en underbar fredag :)


School

Ska börja dra mig mot skolan nu då. Hoppas det blir en hyfsat bra idag men fett ju iallafall fredag! Woop! Haha, ha en bra dag allihopa! :)


Gå mot bussen .

Ska gå & klä på mig min jacka, skor & allt annat sen gå till bussen .. Skolan kommer vara tråkig har ju provet idag-.- men jag måste dra annars missar jag den :)


Untitled Video

Trött som fan & skit lam.. Mobba inte mitt utseende..


Natti

Jag ska nog försöka sova snart tror jag! Jag ligger typ helt död i sängen, är fortfarande supermätt från salladen jag år till middag, den var verkligen jättegod!! Tidigare var jag ute en liten stund vara och snackade med Anna men det blev så jäkla kallt så jag gick in och fortsatte snacka istället.. Hahah.
Imorgon har jag 4 lektioner, vissa är ganska långa så jag slutar halv 4... Det ska väl gå bra hoppas jag! :)
Godnatt


Allt laggar ..

Ska sova typ snart .. Video bloggade men allt laggar så den vill inte läggas ut nu ... Så kanske drycker in ett video inlägg sen .


Skönt att du mår bra !

Kom precis hem från Nathalie. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa min syster, pratade lite skönt att hon mår bra❤ bra att hon är i Göteborg & får tänka på annat. Men vet ni vad ? Nu kommer bästa pappa hem haha ovanligt glad:) han är ju lite i sin 40 års kris .. ❤


Nathaloj!

Är hemma hos Nathalie & väntar på pappa .. Ska hem & plugga. Biologi prov imorn -.- Aså så jävla tråkigt kan inte ett jävla skit .. Men jag bloggar senare så puss hej!


Torsdag

..Hur kan det redan vara torsdag? Herregud vad fort det går! iallafall,Kom hem för en stund sen, nu kollar jag på how i met your mother, bra serie där! Vi har inte gjort så mycket idag så det finns inte så mycket att säga. Jag och Ebba kollade på Paranormal Activity 4, hann dock inte de klart den så det får vi väl göra imorgon eller något!
Bloggar senare, pösss ;)


Teknik ..

Sitter på tekniken & väntar på läraren. Slutar halv 4 så kan ju gå & dö -.- ska typ till stan sen om inte Pappa slutar tidigare ..


Tummen upp

Sitter i sängen & har precis fixat klart allt. Så nu är jag redo att gå mot bussen:) eller inte .. Slutar halv 4 idag-.- orkar inte hoppas mina lektioner blir inställda & att dom inte hittar någon vikarie, men det lär ju inte hända ..


Godnatt

Ja, det vart inte så tidigt iallafall, eller för mig är det tidigt om man jämför med när jag brukar somna annars.. Så ja, godnatt allihopa! Jag skriver imorgon!

R.I.P en av världens finaste hundar. Hoppas du har det bra där uppe Pepsi <3


Godnatt, ny äcklig dag imorn.

Kan inte säga så mycket mer än godnatt .. Ny dag imorn & då blir det bara chill. Ska sova puss..
Juste måste bara säga att jag älskar min vovve eller mina vovvar :) som jag hoppas har det bra där uppe ❤


Onsdag

Hej, jag är sämst på att blogga men jag har annat att göra lixom! ..och ibland orkar jag inte heller men jag ska försöka bättra mig! :) idag gjorde vi inte så mycket i skolan, tråkiga lektioner osv! :/ annars har det vart helt okej! :)
Just nu kollar jag på New moon eftersom att den gick på TV såhär lagom till att jag kom in från kylan och har snackat med min fina kusin <3
Ska väl dra mig upp mot sängen sen och försöka sova så fort som möjligt för jag vill inte vara så trött imorgon som jag brukar vara.. Kanske bra att iallafall försöka ändra på det? Hahha ^^


R.I.P

Älskade vovve ❤ tårarna bara rinner när jag skriver detta. Du var en jätte fin hund & älskad av många, min storasyster älskade dig mest av någon annan .. Vila i frid pepsi vi älskar dig❤


Daddy !

Försöker få tag på pappa men har inga pengar på mobilen .. Så försöker smsa för det kan jag av någon anledning .. Ska hem & plugga biologi typ ? & lite annat ..


Badet ..

Hejsan ! Sitter på bussen mot badet.. Ska ha klädsim på idrotten -.- hoppas jag överlever .. Men bloggar sen puss.


Tiden bara springer iväg ..

Julafton om 47 dagar .. Shit snacka om att tiden går fort. ❤


In the skola

Sitter i skolan & chillar .. Börjar 10 över så inte så långt kvar :) lite possessivt. Men ska ta fram alla böcker & penna ja allt det man behöver ! Ska vara med Nathalie idag eller ja en stund, tills pappa hämtar mig för jag måste hem.. Skrev ju igår allt faaan! ❤


Today

Hej! Ligger nu i sängen och ska försöka sova snart tror jag, jag är ganska trött. Jag var jobbat med en Svensknovell och gjort klart en grej till idrott. Det var ingen ridning idag och teorin var inställd!
Idag slutade jag iallafall 12.25 som sagt, det gick ganska fort och dagen var inte så hemsk hahah, ganska rolig igen faktiskt! Sture och Ture... Jag vet inte vad som är fel där uppe ^^


Allt suger!

Jaha begrava sitt eget djur imorn .. Tack världens finaste hund för dom sista åren Jag älskar dig pepsi ! ❤


Nathalie's place !

Sitter i Nathalies säng & har precis ätit. Skulle ha pluggat SO men som vanligt glömde jag mina so saker .. Jävla skit fan .. Så vet inte vad vi ska göra ? Hittar väl på något, är jävligt seg ska ni veta.. Så ska sova natti !


Idrott om 10 min

Sitter i omklädnings rummet med alls andra & väntar på idrott .. Orkar egentligen inte ha idrott .. Sen ska jag till Natalie om det gick ? Tror det :) ska plugga SO .. Orkar inte det heller .


Jag blev typ kär i dig .


Får behålla min kompis ett tag till !


Tandläkarn -.-

Sitter & väntar på tandläkarn .. Ska fixa tandställningen, kanske inte behöver den längre :) längtar fast endå inte .. Kommer sakna min vän ! ❤ Men ska vänta vidare & sen tillbaka till SOn ..


Trött

Godmorgon! Ännu en gång så vill jag inte lämna sängen, det är så jäkla kallt överallt! Jag måste väl gå upp ändå.. Idag slutar jag 12.25 så det blir nog ganska lugnt! Senare ska jag rida, ska inte flyga av idag.


Your hand fits in mine Like it's made just for me

Hej! Det har faktiskr vart en helt okej dag idag! Vi hade lite kul faktiskt, vi bytte platser osv, sitter med Ebba och två andra. Eller en sak som var lite dålig fast änfå lite komiskt kanske ni tycker var att jag var så himla trött imorse så jag låste in mina nycklar i skåpet.. och allt annat.. hahahaa, som tur var vi inte i så stort behov av det idag.. Det visade sig att han som klipper låsen var sjuk men efter sista 'lektionen' så tog en annan lärare upp den eller vad on nu var för något :)  Det var ju bra!
Nu är jag sur, det är nämligen så att man kan lyssna på hela take me home albumet på itunes nu MEN det går varken på min dator eller mobilen så jag avlider......................
Annars är jag glad nu för jag pratade med en vän som jag trodde skulle försvinna, jag är glad att jag gjorde det,jag älskar dej♥
 

Hem !

Sitter på en bänk på vid skåpen med ljungman. Ska sitta här i typ två timmar för min buss går tre & Natalie ska med mig:) ❤ så hem & plugga SO & BIOLOGI .. Fuck life .. ❤


Morning

Godmorgon, jag ligger fortfarande i sängen, är så sjukt seg! Måste ta och dra mig upp typ nu.. Jag har världens jobbigaste dag idag, måndagar är värst och att det är helt grått och dimmigt ute gör ju inte saken bättre.. :/ love life..


Ny dag igen ..

Sitter på sängen ska gå till badrummet för att fixa min tandställning. Har ätit frukost precis så ska bara packa min väska & sen går jag till bussen.. Vill inte till skolan -.- inte idag iaf, mitt ben värker som fan har typ växtvärk.. Skit kul. Men ska fixa vidare puss !


I used to think that i was better alone, why did I ever wanna let you go?

Jag ficj nyss världens hjärtattack för att min lillebror smäller upp min dörr och rusar in som en idiot! Nu har jag ont i halsen också, great! Jag lyssnar iallafall på rock me och messar med min kära kusin, jag vill gå ner och dricka men jag orkar inte... eller jo den gör jag så jag ska göra det nu, see ya! ;)

Williams lista !

Hejsan ! ❤

Kollade på Williams lista nyss, haha faktiskt ganska kul. Inan så snackade jag med kusin vitamin ja om allt möjligt fast mest hockey :) haha aså det är något fel på oss ! (Tummen upp) men ska messa lite med henne & sen ska jag sova, ska upp 6 imorn.. Skola -.- men ja vi hörs :)


You'll never love yourself Half as much as I love you

Heeej och förlåt, igen! Jag har verkligen inte haft tid till bloggen när jag var på konferens. Nu är jag hemma iallfall och jag kommer uppdatera 'bra' nu! Konferensen var iallafall väldigt rolig, hahah. Vi skrattade en del, hade kuddkrig och jag trillade en gång för att jag började snurra helt random av någon anledning och pkte in i elin och ner på marken... garvade som tusan, typiskt mig! ^^ Sen gick vi på 'promenad', mer som en skräckrunda om man frågar mig för jag var livrädd men det var jag inte ensam om! ;)sen har vi ju såklart planerat massa också! Spökjakt nästa helg, ska skrämma skiten ur ungarna ^^
När jag kom hem så kollade jag på x-factor som pappa spelade in.. Jag visste redan vilka som åkte för mamma ringde mig... Oscar åkte ju :( helt fel person enligt mig :'( Bra var ju att 1D var där också! Både bra och dåligt i det programmet...
 
MEN när jag kom hem så kollade jag äntligen på Little Things videon som kom i fredags men jag kunde inte kolla då eftetrsom att youtube inte ville sammarbeta med mig... Men jag älskar den och låten är så underbar, love♥
Sen har det ju läckt nya låtar vad jag hört, har dock bara hört rock me, älskar den redan♥
  
 

Awkward ! ❤

Ska kolla på awkward nu är lite nyfiken på vad som kommer hända .. Vad som hälst kan ju hända :/ men ska kolla på det & sen prata med min kusin tror jag?
Så bloggar inan jag ska nana :)❤


DEGRASSI

Kollar på DEGRASSI !! Skit bra serie :)
(Love) men väntar på att klockan ska bli sju för då börjar awkward ännu bättre serie ! ❤ Så jag ska vänta & snart ska jag mysa med mins marsvin :) good anna !


Milf.

Kollar på någon film som kallas MILF typ? Lite konstig men men .. Hade iaf kul igår, kollade på film & tog kort :)❤
Måste tyvärr åka hem snart eller ja inan fem .. Min storasyster åker till Göteborg i tre veckor :( jag kommer sakna henne..
Men ska vara social & kolla på filmen!


Följ mig på instagram ! ❤

Yees, följ mig Annawikstrm på instagram vill ha mer följare & jag följer oftast tillbaka :) puss godnatt !


Godnatt

Sista orden för ikväll. Ligger i sängen & ska sova snart, ligger väl & pratar en stund så puss !


Vampire diaries !❤

Kollar på TVD :) men lova så nu vet ni lite !


Dagen började ju bra ..

Jaha nu sitter jag i bilden & ska till Lova!
Vaknade halv tre & skulle åkt tre men fick åka nu istället !❤ Äntligen.

Hv speler mot Skellefteå men kan inte se matchen .. Så får vara uppdaterad i mobilen !❤ Men bloggar mera sen'❤


Känslan att bara få höra din röst.

Godnatt typ .. Är jätte ledsen & trött! & nu är jag inte ledsen för att jag kollade på OTH .. Liksom ibland orkar man inte.

Pratade med min kusin i typ 5 minuter eller ja inte ens det.. Shit har inte pratat med henne på typ år & dar.. Hon lät lite sur men hon sa att hon var trött & att hon inte mådde så bra :( men jag fick höra hennes röst iaf :) ❤❤❤

Just nu har jag lust att rymma från min familj ..


Movie time !

Ska kolla film nu :) vet dok inte vilken så får se liksom !❤ Lutar på breaking dawn!❤


I need a doctor to bring me back to life


You lern .

Sitter i mitt rum med släkt lampa, dunkar musik & tänker lite på imorn.. Pappa & mirkka + alla i familjen ska gå en promenad typ imorn & grilla korv. Funderar på om jag ska följa med ? Dom kommer vara till baka vid 3 typ & då åker jag till Lova ! ❤ Kanske stannar hemma när dom går & sen åker vid tre så är jag där halv 4 ungefär:) men vi får se det !❤


Julklappar !

Hejsan. Kollar fortfarande på tv eller ja på film ! ❤ Sitter & tänker på Julklappar & lite så .. Snart jul (NEEJ)
Jag orkar inte julen det är så jobbigt & komplicerat! Så måste iaf dra mig till stan & köpa julklappar !❤

Bytet ämne nu & tänkte berätta lite om imorgon :) Lova blir det :) ska typ sova över & ta en massa kort haha ! Sen er jag inte ? Men ska fortsätta kolla & sen måste jag STÄDA mitt RUM!!


Vem har sakt att vita inte kan rappa?

Sitter framför tv:n men systrarna & kollar på 8 mile! ❤ Så ska se den & sen starstruck typ ? Men bloggar sen:)


HAPPY GIRL

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på nån dag men jag har inte haft någon möjlighet. I onsdags kom Josse till mig som ni vet, vi kollade på film och hade lite myspys och så! Sen igår så skulle jag egentligen vara med Madde samtidigt som Alexandra kom till Stockholm så jag tänkte att jag kunde åka dit en snabbis och hälsa på henne och sen vara med Madde men sen bestämde vi att vi ska träffas en annan dag istället! Så jag och Moa tog tåget in tilll centralen, sen missade vi tuneelbanan precis för det var så lång kö och vi visste inte riktigt vart vi skulle gå.. hehe... Sen när vi kom fram så träffade vi Alexandra och hennes kompis, Linnea kunde inte följa med :(, sen när vi kom till Annexet vid globen så ser vi en liten grupp med människor så var Oscar Zia från x-factor där så vi fick bild med han :') haha, förklaringen till varför dom var här var för att biljetterna till One Directions Take me home tour såldes där och dom skulle typ köpa åt oss men det blev massa knas och jag tänker inte ta upp det här.. Jag och Moa skulle inte vara där så länge egentligen, senare träffade vi Malcolm och Isak från x-factor också!!! bild fick vi med dom med ^^ Sen kanske ni vet jag vet inte om jag sagt nått men jag ska åka iväg på konferens med u'sek om typ 50 min och det vart framflyttat, vi skulle egentligen åka tidigare men då blev det så att vi sov i stan ute på gatorna med alla directioners.. elelr 'sov'... hahha. Louise stog i kön i flera timmar och sen kom hon och gud vad vi skrek vi blev så glada!! Mitten på rad 12 sjukt bra platser!! HAPPY GIRL!!!!!!!!
 
Ni kan ignorera hur ful jag är på bilderna och hur suddiga dom är! haha ^^ det var liite svårt och gaanska brottom, Oscar var hur gullig som helst, det var han vi såg mest! ♥

I love you like a love song baby.


Hemma & är skit trött .. Skojar inte.

Ja ni läste på min rubrik ! Jag är hemma nu eller jag kom hem vid 9, gick ju hem. Fan vad jobbigt så nu ska jag bara kolla tv & ta det lungt ! Alla i huset sover typ så är lite tyst haha det är faktiskt ganska skönt ! :) ❤ men ska glo på tv så bloggar sen.


Bara för att jag är så sexig ..


Rubriker är så kul !

Hejsan, ligger i ljungmans soffa & har kollat på hockey ! HV förlorade mot Växjö .. 3-4 .. Men dom spelade en helt okej match endå :) Så nu vet jag inte vad jag ska göra ? Taggar inte imorn.. Måste gå hem från Nathalie typ halv 8 på morgonen .. Helt forever alone-.- ❤
Men jag bloggar mer om det !


RSS 2.0