sova nu

tänkte bara skicka in ett kort god natt inlägg. Imorn är det fredag & har ingen aning om vart jag tar vägen men ska vara hemma på kvällen för pappa kommer hem. Han har varit i Stockholm i några dagar så ska vara hemma. Men ska fixa sängen nu & sen messa lite, min kväll brukar sluta så men vi hörs imorn.


Det är torsdag va?

Ja det är väl torsdag? Eller.. Jo för det är den första februari & det är på en fredag så det är torsdag idag.
Först vill jag säga förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid & inte orkat. Min dag var som vanligt seg & nu sitter jag här & gör klart min biologi & försöker tänka matte för jag har prov imorn.. Kan inget (efterbliven är jag)
Men nu kan vi lämna det. Jag följer matchen mellan HV & Frölunda & det går inte så bra.. Ligger redan under med 2-0 men vi har två perioder kvar & vi kommer krossa de här indianerna:) hoppas jag haha! Fan vilket intressant inlägg men vad gör man då dagen har segat sönder.. Men puss ska kolla vidare..


Godnatt

Jag ska snart sova, vet att ni ville veta det bara ;) Skoldagen har gått ganska segt även fast jag bara hade 3 lektioner, äcklig lunch var det också. Jag har dock vart glad hela dagen för det första jag gjorde när jag kom till skolan nästan var att sätta mig och lyssna på Believe acoustic med Malin och vi dog båda två tror jag, shiit vad underbar den är!! Jag messade mamma direkt eftersom att det är hon som betalar från iTunes... Och min kära mor lät mig köpa den då den har gått runt i mina öron hela dagen lång! Igår var jag med Josefin föresten, inte länge men en stund, vi har så jäkla mycket att prata om hahah, godnatt :*

(Extra kärlek till den här låten, bonuslåt. Helt kär i den!)


Finns inte så mycket att säga

Min dag har varit bra men seg.. Okej det är typ alla dagar men annars är det bra. Var ju i skolan & hade vanliga lektioner så jävla tråkigt men sen efter skolan mötte jag min syster eller hon kom till min skola & vi gick till frisören för jag har har ju fixat mina ögonbryn. Jag tyckte det blev okej, lite slarv men det går ju att fixa till själv, men helvete vad ont det gjorde haha.. Sen har jag bara varit hemma & städat lite! Juste HV vann mot Rögle med 4-1!!❤❤❤ det är bra HV! Haha men ska typ sova så vi hörs. Puuuuuuuuuuuuuuuuuus!


jag är så jävla trött

Ligger i sängen & typ dör av trötthet.. Har varit en bra dag men ser.. Tyvärr. Men ska sova nu & imorn är det tisdag så jag ska blogga mer då. Puuss


Måndag

Sämst på att blogga, det är jag det! Jag bar dock inte gjort så mycket, jag har ju vart sjuk hela helgen, är fortfarande sjuk för den delen men inte lika mycket så jag var i skolan idag. Började 11.25 så den var inte så lång heller. Hoppas det blir bättre bara! Jag somnade sent igår (senare än vanligt på vardagar) för jag messade med Sofiiiia. kuuul ^^ Ska snacka med Anna om ett tag sen ska jag sova, ska försöka blogga mer i fortsättningen!


Good day

Har haft en jättebra dag, den gick snabbare än vad jag trodde haha. Nu sitter jag i bilden på väg hem ska bara hämta lillebror på dagis. Gick lite på stan med Alice & Ronja så hade det bra❤ imorn blir det fixa ögonbryn & sen vara hemma!❤


Oh fuck

Fyfan, det är måndag & jag orkar inte. Jag slutar vid tre & sista lektionen är syslöjd-.- men ska försöka överleva men är så jävla trött. Kanske drar till stan med Ronja efter skolan annars vet jag inte vad jag gör.. Men vi hörs.


Jag vill ! ❤❤❤❤

Åh, jag vill gifta mig när jag ser detta!❤ JAG DÖR SÅ JÄVLA FINT! Ska fan gifta mig imorn haha!


If i lose myself

Riktigt bra låt som jag har fastnat för.
if i lose myself - OneRepublic
 

Min underbara helg.

 
Hej, jag vet att jag har bloggat lite under helgen & berättat lite men tänkte ta det mer ordentligt nu.
 
Fredag: Jag var bara hemma för jag var ju barnvakt åt min lillebror & hans kompis så jag gjorde inget. Såg till så dom hade det bra & sen kollad ejag typ på tv haha, kollade matchen mellan HV71 & AIK & ni vet ju att HV vann men 6-0. Vid elva kom pappa hem så jag gick & la mig typ då, jag var så jävla trött & mådde ingen vidare men det var en bra fredag lite tråkig men okej.
 
Lördag: Jag vaknade nio & gick upp åt frukost kröp ner i sängen & kollade OTH, väldigt bra morgon. När klockan var ett gick jag upp på riktigt & började städa rummet så det såg hyfsat ut. Sprang ner till duschen & strässade som en gris för trodde klockan var halv tre men den var bara halv två -.- typiskt mig.. Så fixade mig, myste med mina marsvin & vid halv tre åkte jag till lova. 
När jag kom till Lova så gjorde vi inget vi typ bara låg med mobilerna upptrycka i ansiktet.. Men sen kollade vi några OTH avsnitt, åkte & köpte pizza, chips, godis osv. Haha ja när vi kom hem åt vi & sen kollade OTH & dippade grönsaker & lite chips :) Juste när koockan slog tolv så hade vi bestämt att vi skulle spela slender så det gjorde vi & jag trodde att vi skulle dö, jag rekomenderar inte det spelet hehe.. Sen blev det ett till OTH avsnitt så vi skulle få ut slender haha. Vi somande väl vid ett typ så jag hade en jättebra lördag.
 
Så nu fick ni veta lite om fredagen & lördagen lite rörligt men det går ju att läsa. Idag har vi inte gjort ett piss, bara chillat framför datorn med OTH & lova spelade lite slender haha (det är läskigt när det är ljust ute) ja sen åkte jag hem så nu är jag hemma & depapr över saker jag inte borde, ska snart äta & sen blir det träna.
bild från förra helgen, men älskar dig min fina vän.
min fina vän :*
 
 

...


Godnatt

Finns inte så mycket att säga, är så jävla trött nu så ska sova & jag har haft en underbar dag! :)❤
Pööööööööööööööööööööööööööööös


imagine dragons

Älskar låtarna eller iaf det här två :)
 
 
 

Lova :)

sitter i lovas säng just nu medan hon är på toaletten.. ja vad har vi gjort, inget typ bara varit i sängen & pratat, haft mobilerna upptryckta i ansiktet men annars är det bra. Jag tror vi ska kolla film snart & vara lite nyttiga så det blir dippa grönsaker & dricka vatten :) det blir en bra lördag!

Weeey

Jag sa ju förut att vi har kollat på resor i år, men dom har haft en aning svårt att välja vart dem vill och när. Men nu jävlar är det bokat! Det blir Thailand i vinter, wihoooo! Saknar det som tusan! Inte samma ställe som föras gången dock men det blir säkert asbra! Tagga!


Tiden bara rinner iväg

Jaha klockan är snart ett & jag ligger fortfarande under täcket. vaknade nio dock så gick upp & åt lite frukost sen tillbaka till sängen. Så allt är bra:) Nu ska jag gå & prata med pappa för ska till lova idag sover där så denna lördagen kommer bli mys!❤ Juste helvete.. Måste städa mitt rum, jag lovar det ser förfärligt ut.. Kläder överallt & min madrass ligger halvt på golvet så behöver verkligen städa.. Sen ska jag duscha & fixa mig, det blir en bra lördag det här!
Bild från igår!


God morgon!

Morning! Igår var min dag en total katastrof kan jag ju säga.. Fy vad hemsk det var! Sen kollade jag på hockey och då vart jag mycket gladare eftersom att HV vann mot AIK med 6-0! Då var jag glad, dessutom började utslagen och de försvinna så det var skönt, hade dock lite feber. Nu ligger jag i sängen med kisse bredvid mig, hostar som bara den men det går väl över det med! Men mitt ansikte ser normalt ut igen! Weeey! Vi höres :)


Ny tröja & BH!

Sitter i våran massagestol & bara njuter (älskar massage) haha älskar det nya & nu får ni bilder..❤


Good day

Sitter i bilen ska hem & bara ta det lugnt! Blir bara en chill fredag, ska kolla hockey vid sju & sen bara ta det lugnt helt enkelt. Ska försöka att somna i en bra tid med varje gång jag säger det så blir det endå vid två-tre om inte senare..
Men jag bloggar senare!


It's friday

Fredag, fredag, fredag. Yey.. Det blir säkert en bra dag haha.. Ska försöka överleva skolan & sen kanske jag drar till stan men vi får se, ska kolla med pappa lite först! Får säkert en jätte mysig fredag men är ganska trött & inte helt frisk så vi får se hur det går :/ jag ska ha KLT nu så jävla tråkigt & sen matte så ni kan ju döda mig redan nu, för jag har ingen lust med matte-.- så vi höres haha..


Roligt!

Hej.. Jag har legat och frusit hela natten konstant och mamma tror att jag fått någon allergiskt reaktion då mina läppar, öron och hela hårbottnen kliar och har svullnat upp. Jag kan heller inte klia tillbaka för då börjar det svida och göra så ont så det finns inte. Så ni kan ju räkna ut om jag ska till skolan eller inte idag. Mår rakt ut sagt skitdåligt, kul på en fredag! Ska inte besvära er med mitt klagande längre så vi får se om jag bloggar senare och om detta blir bättre! HV får vinna mot AIK så kanske jag kan bli lite glad! Hejdåå!


seg dag

Det blir sängen tidigt idag för en gångs skull, tror jag iallafall. Det har var en lång dag idag kan man säga.. Jag var i skolan från 8.30-16.30, allltså 7 timmar.. För långt.. men måste man gå på resurstid så måste man, jag var ju inte ensam direkt. Det är bara 3 st som slapp. Just nu känner jag inte att jag är riktigt frisk heller så vi får hoppas att det blir bättre till imorn, jag har ingen lust med att få någon influensa nu eller något, nej tack!
Jag gjorde HLR saken idag på stor docka. Jag hade panik i börja även fast alla sa att det var jättelätt, men med mitt minne så är det väl sådär.. Men det gick superbra faktiskt, han sa absolut ingenting dåligt, det ända han sa va att det var jättebra och klockrent och jag glömde ingenting så jag antar att det är bra tecken..? Haha, hoppas det iallafall!

One tree hill.

 
ligger i sängen med datorn i mitt knä, kollar one tree hill bäästa ju! Ska se några avsnitt till & sen blir det sova, kommer säkert va en lång dag & funderar på att dra till stan efter skolan men har inte bestämt mig än. Har inte så mycket att skriva just nu så godnatt alla läsare & vänner så hörs vi imorn!
kan inte säga riktigt vart bilden kom ifrån men så jävla söt.

Alla kan ju inte ha en perfekt dag

Är hemma nu & sitter framför tv & kollar på något skit program.. Skolan var helt okej eller helt ärligt väldigt tråkig.. Den var långsam & så seg okej det brukar vara så men idag var det extremt. Har varit med lova annars & det finns inte så mycket att säga för vi gjorde inget med hade det bra endå!❤
Imorn är det fredag & slutar 12.45 imorn & vet inte vad jag ska göra efter skolan men vet att jag ska vara hemma på kvällen & vara barnvakt till min lillebror (mina föräldrar ska ut & dansa) så ska vara hemma med mina två systrar & lillebror!❤ Kanske kollar hockey också, HV71-AIK & vi vinner haha!❤❤❤
Men ni får veta mer om morgondagen imorn så hörs vi sen pööööös!


Ont i röven

Sitter i skolan framför skåpen & har så jävla ont i röven.. Du anar inte har typ ingen kvar!! Men har fysik nu snart så bloggen snart igen pööööss.


Sova

Ska sova snart eller typ nu. Har haft en ganska bra dag eller den börjar bra & slutar sådär men är glad över att HV vann över Luleå så det är bra. Men ananas är väl allt sådär.. Blir lätt så när allt snurrar runt. Hoppas att morgondagen blir så mycket bättre men vi hörs imorn pussss!


DET GÅR BRA!

Det går bra nu, HV71-LULEÅ, 3-1 så det är bra nu känner jag! Så vi vinner de här! Men ska följa vidare nu så hejdå!💕


Trött

Ligger i sängen och skakar, det är väldigt kallt här inne :( skolan idag var väl sådär, ganska mycket skratt ändå, kan bero på att jag garvar åt exakt allting när jag är trött vilket de flesta mobbar mig för, haha, jag trodde det var bra att skratta? :O aja, efter skolan pluggade jag lite innan jag fick skjuts till stallet. Det gick verkligen skitdåligt idag.. Tyckte jag själv iallafall, han ville inte lyssna på hjälperna, Tintoooo! Hahah men jag älskar han ändå ;) så dagen har vart sådär, det blev bäst när jag messade med Anna, iallafall det mesta av det :)


Haha

Tänkte sova nu så tänkte bara säga godnatt & att jag bloggar imorn. Dagen började piss & slutade piss-.- så vill bara sova & glömma allt för en stund.


Idrott

Idrott var det ja.. Har typ höjdhopp & så.. Men nu kör vi haha, ja om inte min mensverk tar över min kropp-.- men jag är stolt för jag försöker.. (Brukar inte vara med) sen vet jag inte var jag tar vägen haha!


sova sova sova

Haha, Anna planerar tydligen att gifta sig snart! Undra vem den lyckligt lottade människan är..? nej gud vad jag är trött nu, det har vart en lång dag. Jag åkte till stallet nästan direkt när jag kom hem från skolan för att ta reda på vad jag ska ha koll på då jag ska hjälpa Agneta med hennes häst lite, mycket att lägga på minnet!
Imorgon blir det stallet igen, då ska jag rida iallafall och då ör jag förhoppningsvis lite mer utvilad. Börjar 9.45 och slutar 14.10! Det förtjänar vi! Godnatt!
Bara för att vi är så satans charmiga ♥
 
 

Jag dör

Bröllopsklänningar dödar mig! Så jävla vackra !! AHH BARA KOLLA PÅ DOM!


Måndag-.-

Sitter i min säng nu & är precis klar med allt så ska snart gå till bussen. Jag orkar inte med skolan på måndagar för vi slutar tre & våran sista lektion är syslöjd-.- (kill me) men jag får försöka överleva. Efter skolan ska jag till min köttbulle för vi ska plugga SO.. Yey..
Ska även möta henne nu på morgonen så det är nice❤ men nu måste jag skynda mig, puss.


Sömnproblem

Alla normala människor sover väl vid det här laget.. Jag gillar att jag har verkligen försökt somna i över en timme utan att lyckas.. Bra Michaela, bra! Det går bara inte! Ligger och tänker på skolan imorgon. För det första så börjar jag 1.5 timme innan jag egentligen ska börja och efter det så ska jag troligtvis ha HLR ensam inför lärarna för att visa sina kunskaper.. Jag hatar sånt.. Jag har redan certifikat från 9an och det är så himla awkward att spela framför någon.. Usch! Men ja, jag ska väl försöka somna igen nu! Wish me luck!


DÖÖÖÖR!


En bra söndag.

HEEEEEEEJ!❤
jag har haft en bra söndag, jag vakande vid typ halv tolv gick upp & kollade tv till klockan halv två.. Då jag insåg att jag skulle städa mitt rum så nu har jag ett rent rum!❤ Vad gjorde jag sen? Jo juste jag kollade på OTH & sen åt jag haha intressant men sen var jag inte i snön med min lillasyster, kände mig som ett litet barn:) Sen har jag varit jätte duktig jag var ute & sprang precis. Allt går med bra musik i öronen haha. Men har bestämt mig nu att låta bli socker & äta frukt & typ nötter:) måste bli smaaaal!!! Sen så haha. Men ska messa vidare & sen sova så vi hörs!


heii

Haha, uppdatering, vad är det? Ligger i sängen och chattar med Anna och lyssnar på musik- The interesting life of Michaela! 
Igår hade jag jättekul hos Amanda! Vi gjorde massa, kom hem ganska sent så det var bara direkt i sängen! Hahha, var ju helt slut! Idag har jag bokstavligt alat bara suttut vid datorn och rensat bilde från datorn osv, tiden bara rusade iväg! Följde även, precis som Anna, matchen mellan SAIK-HV71, det gick sämst, vill inte ens prata om det. Hhaha, bloggar mer sen kanske, we'll see :*

underbar dag.

har haft en underbar dag, var med lova & vi tog lite bilder & bara chillade. bästa man kan göra ju. Jag följde matchen mellan HV71-SAIK & HV förlorade tyvärr:/ Dom får bara visa att dom är bättre nästa gång:) Men kom hem för en stund sen & lekte lite med min lillebror, vi cyklade med benen, gjorde flygplan & lite så. Hann pratade med michaela lite inan min mobil dog så det var nice, ska typ upp dit på sportlovet så det är nice. Men ska fixa lite annat & kanske kolla på ett OTH avsnitt så puss.
 

Lördag!

Lördag var det ja.. Vaknade för en stund sen så har bara fixat lite saker på mobilen & lyssnat på min lillasysters snarkningar haha.❤ senare ska jag till lova & tror jag sover där så det ska bli nice men lite synd att jag missar HV71-SAIK.. Men kan ju följa den i mobilen så det gör inget:) hoppas HV tar hem segern iaf, GO HV71. Nej men ska snart gå upp & duscha, äta & lite så men vi hörs puss!


Mina älskade hundar

 
 
Tänkte lite på mina djur & hur mycker jag saknar mina två underbara hundar, skulle döda för att ha tillbaka dom på jorden. Asså det går inte ens beskriva känslan. Jag hoppas ni har det bra där uppe, att ni båda springer på en fin sommaräng & leker tillsammans. Pepis & tabasco vi älskar er.
Tror mina tårar börjar rinna när jag bara tänker på er, fyfan men jag älskar er mest mina älsklingar!
 
pepsi
i
tabasco
 
 
 

Haha hittade en massa bilder från våran förra blogg.

 
 

älsklings bilder

 
Har många andra med här är några av dom. älskar dom!
 
 

and you let her go.

 
Hejsan alla fina läsare, sitter framför datorn i min säng & har kollat lite gossip girl. Min dag har varit bra, skolan var helt okej inga jobbiga lektioner haha. Sen var jag med lova vi gick på stan såjag köppte ett linne, en tröja & en pinsätt eller hur det nu stavas haha.. Dagen var bra iallafall. Jadu imorn vet jag inte vad jag ska göra med skulle vara med Emilia men hon blev typ sjuk.. så sen kollade jag med Nathalie men hon svarar inte på mina sms så kanske kollar med lova, annars måste jag vara hemma & jag orkar inte det.. Men men ni märker ju vad jag hittar på. Men ska lyssna lite musik & bara ta det lugnt ska äta snart tror jag & sen blir det fredagsmys med familjen. Så jag bloggar senare!
 
Här får ni två låtar jag har fastnat för.
 
 
 
define perfect - another time another place.
 
 
Passenger - let her go
 
 
 
Jag har fastnat för låtarna så jävla bra!
bild från i sommras.
 
 

Du dödar!

Hej står framför skåpen & ska ha engelska.. Sen biologi haha står & spanar på världens sötaste kille haha men puss


Im back

Det var en kort paus men jag har absolut ingenting att göra just nu eftersom att vi har håltimme. Hade vara matte i 50 min sen börjar jag 14.10, 4 timmars hål.. Så jag är hemma nu och latar mig med Wilda och lyssnar på musik. Slutar 15.25 sen iallafall, senare ska jag över till Amanda som fyllde 17 i onsdags, stor flicka! Så jag ska dit med några andra vänner och ha trevligt! Så det är en väldigt lugn dag! Pöss


Fredag

Hejsan alla roliga.. Det är fredag idag & dagen dagen började bra.. Jag & köttbullen försov oss.. Så ska överleva matten nu & sen resten av lektionerna. Ska till lova efter skolan så det blir nice! Bloggar sen puss!💕


PLL

Sitter i sängen & kollar pretty little liars, det är jättebra. (Love it) så ska kolla vidare & sen kanske se Gossip girl! Så bloggar senare puss.


Idrott

Ska ha idrott.. Så jävla tråkigt men ska vara med lite för har typ mensvärk..


Emilia.

Är hos Emilia & vi har precis ätit lite frukost, åt två mackor & lite korv haha. Börjar ju 10.40 så ska typ snart dra eller vi ska åka lite efter 10. Börjar med svenska så det är okej. Efter skolan blir det Lova så vi hörs då eller underdagen.


Inget leende på läpparna:

Idag är det en sådan dag jag måste gå runt & låtsas att allt är bra, att försöka le. Att le är bättre än att gråta eller? Hade en jätte jobbig natt så är ganska trött.. Men börjar 10.40 så det är nice, ska till Emilia & vara där sen har jag bara tre lektioner & tror jag slutar halv tre. Men vi hörs senare.. Juste jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan nu när Michaela är borta.. Har inte pratat med henne så vet inte hur länge.. Synd det. Men bloggar sen


Bloggpaus..

..Rubriken talar för sig själv, vet inte hur länge men ett tag iallafall. Jag orkar inte just nu. Vi hörs

AHHHH.

Jag är så jävla arg just nu.. Så lär ju somna sur, Fyfan vad bra eller inte.


Sms!

Ligger i sängen & smsar med Michaela & lova, ja om lite olika saker. Imorn börjar jag 10.40 så ska till Emilia på morgonen & efter skolan ska jag med lova:) har ingen aning om vad vi ska göra men det blir väl något. Ska iaf hem & städa imorn på kvällen (min städdag)
Men ska sova snart så detta blir mitt godnatt inlägg så puss.


Heaven is a place on earth.


Nytt idag!

Var på stan med min lillasyster i någon timme & köpte lite saker. Det blev:
1. En tröja från Gina.
2. Trosor från Gina.
3. En halsduk från H&M.
4. Läppglans från H&M.
Det är nytt i min garderob, hade en mysig dag med Malin❤ så nu blir det leka med mina marsvin medan jag gör läxor.. Så vi hörs sen.


Inte med på idrotten

Hej ska ha lite idrott nu men kan inte vara med för glömde kläder (smart tjej) men det gör inget för det är höjdhopp så jag klarar mig, ska typ ha det tre lektioner så pappa jag är sjuk hehe..
Så ska njuta av att kolla när resten av klassen hoppar. Slutar 14.10 så ska möta lillasyster för hon ska till tandläkaren sen åker jag hem & typ springer!


Snart släcks lampan

Ska sova typ nu, iaf försöka. Imorn är det skola som vanligt, har SO prov som jag lär få ett F på för jag har pluggat men minns inget (oups)
Nathalie följer men hem imorn & sover här så det är najs:) ska typ träna & göra lite läxor antar jag. Men hörs imorn puss.


Marsvin, Kik & huvudvärk

Sitter på golvet med huvudvärk & körde maraton med mina marsvin men det är så låta så det gick sakta haha. Kikar med Michaela också om lite privata saker så ska fortsätta & ska typ sova snart eller krypa ner under täcket så puss.


Såhääääär bra!!

Glömde skriva men Clinton, Mitchel & jesse har gjort en cover på one directions kiss you. Den var så bra & blev tyvärr jätte kär i mitchel:/ så bääääääst.
 
 
I love it.

My day.

Min dag har varit bra, har bara varit i skolan & efter det så var jag med lova i typ en timme. Vi kollade på någon film minns inte vad den hette men den var helt okej, lite rolig. Imorn är det skola som vanligt & kanske ska vara med nathalie om hon kunde vara hos mig:) så vi får se. Men jag bloggar senare puss.

Sova


Helgen

Hej! Snackade nyss med Anna i telefon, hon kanske kommer hit på sportlovet så yayy! * Hoppas *
Mim helg har varit bra, kanske inte riktigt alla stunder men de flesta! I fredags gjorde jag inte mycket, var och handlade med pappa, sen skulle vi köpa ny laddare till mobilen då min har slutat fungera totalt och nytt displayskydd! Skulle sedan gå till Ica en till sväng då vi glömde en sak och gick av en skulle förbi Kicks och jag blev så glad då jag såg att den fått in Justins senaste parfym "Girlfriend", så jag köpte den! ^^ vi kollade även på resor, vi har inte bestämt oss vart/när vi ska åka, funderade på Kroatien först men dem verkar ja ändrat sig!
På lördagen var jag ju och såg på The Hobbit med pappa och lillebror, den var väl bra men jag måste nog se de andra filmerna igen! Haha, sen där vid halv 7 gick jag till Amanda och hade lite trevligt! Vi kollade på LOL för typ tusende gången sen kastade vi pil, notera att jag vann alla gångerna för jag är bara så bra! Haha nej jag skojar bara Amanda! :* tiden bara flög iväg, pappa kom och hämtade mej halv 1.. O.o oupsi! Nej men det var kul! Idag när jag vaknade gick jag ut på Powerwalk i solen, superskönt! Lång inlägg, förlåt haha ;)


Ny duschad för typ första gången

Haha nej inte första gången men nästan. Ja jag har precis duschad för jag tränade lite smått hemma inan. Jag orkar inte skriva om min helg men den har varit best & jag har varit med Nathalie & Lova.❤
Ikväll blir det bara chill, ska kanske prata med Michaela kommer iaf messa henne sen. Men ska se två avsnitt av OTH så vi höres sen❤


Bio

Är på väg till Vällingby för att gå på bio! Jag har nästan blivit tvingad dit. Vi åket dit för tydligen sågar det för sena tider i Kista och stan, aldrig vart där så hoppas det är bra? Ska se Hobbit-filmen och jag är inte direkt värsta fanet av sagan om ringen-filmerna för jag fattar knappt vad dem går ut på och den är 3 timmar x_x I'm gonna die, har hört både bra och dåligt om den så vi får se! Missar HV71-Frölunda för detta också :'( fyy, men mör jag kommer hem kanske jag ska vara med Amanda om det inte blir för sent, hoppas det går! Haha, hejdå! :*


Sängen

Ligger i sängen men Nathalie & bara håller på med mobilerna.. Ska fixa mig snart eller vid tolv för ska till Lova vid tre. Blir bra det❤ så jag bloggar senare!❤


True


you and your pretty eyes keep me alive

Har legat i sängen och kollat massa youtube-videor, haha. Ska sova nu för jag blev trött av det.. ^^
HV förlorade mot FBK.. Arg som satan blev jag men det går över haha ^^ Skolan var helt okej idag också, som sagt, det känns så mycket bättre nu! Godnatt allihopa! :*
 
Har alltid gillat den här låten men jag har börjat lyssna ännu mer på den nu på senaste tiden, don't know why!
Me like

Nu är det sovdags

Ska sova nu för ska upp i tid imorn så ha en bra kväll/natt puss.


HV71-FBK

Ligger i sängen & följer matchen mellan HV71-FBK, det ligger 1-1 & första perioden är slut så HV tar nog hem detta. KOM IGEN NU!!❤

Imorn ska jag till skolan som vanligt & sen ska jag hem till Nathalie, träna lite & sova där❤ på lördag ska jag till lova & sova där❤ blir en jävligt bra helg. Men jag hör av mig puss


Min mobil är cp.. Det skulle stå godnatt.. Idiot mobil


Godast


Godnatt!

Dagen har varit helt okej faktiskt, vi hade vanliga lektioner och så men vi gjorde lixom inte så, lyssnade mest på lärarna osv. Även fast det nu bara gått en dag så känns det som att den här terminen kommer gå mycket bättre med allt, känns som att det mesta har löst sig, så skönt! Nu ska jag bara kämpa med spanskan så tar vi dem där satans betygen! (Taggad Michaela)
Att sköta skolan var ett av mina nyårslöften så nu ska vi inte bryta det, ska jobba så bra jag kan, men för att det ska fungera måste jag få ha fritid också.. Det måste fixas! 
Ska messa med Anna, kolla på ett TVD avsnitt och sen sova, så godnatt allihopa!
 

Väldigt bra dag

Dagens uppdatering, min roliga dag.
Har ju varit i skolan & det var världens chilldag, jag var ganska glad idag. Men vi hade bara vanliga lektioner & dagen gick ganska fort. Efter skolan var jag med Nathalie vi var med hennes lillebror & spelade lite den somnade vi i hans säng i typ 40 minuter haha det var skönt:) sen åkte jag hem & har bara städat så ska kela med mina marsvin & sen krypa ner under täcket, blev ingen träning idag för så mycket annat kom i vägen så imorn kör vi igen.


Dagen

 
Matchen slutade 2-6, Kungar dem är! ♥ Oscar Sundh gj
 
orde 3 mål... Taggad grabb! William Karlsson gjorde 3 assister och dessutom är det hans födelsedag idag så Grattis igen William! Grym match av ALLA i HV och nu tog dem ledningen i tabellen igen!!
Jag hade jättetrevligt med Sofia i stan idag. Vi shoppade lite smått sådär och sen gick vi och åt "lunch!, haha macka och chailatte! (Y). Snackade en hel del, hade roligt. Jag har saknat det! ♥
Imorgon börjar ju då skolan för min del också.. Inte så taggad men vad ska man göra? Ska lägga mig snart så jag kommer upp imorgon, måste väcka lillebror också eftersom att han inte vaknar av sin väckarklocka som ligger bredvid honom, men jag hör den igenom väggen.. Det är bra Wille!
 

Lika seg som en segkaka

Hejsan alla, just nu ligger jag i min säng & mobilen upptryckt i ansiktet. Min dag har varit bra lite trött bara.. Skolan gick bra allt var som vanligt inget nytt.
Jag var med Lova idag, vi var på stan & jag köpte lite saker till mig själv & sen två julklappar en till Emilia som hon ska gå snart & lova men hon fick sin idag❤
Sen drog vi hem & kollade OTH bästa ju. Drog hem vid sju & följde matchen mellan HV71-Brynäs, HV vann ju med 2-6 ❤❤ HV ÄR BÄÄST❤ så nu ligger jag & smsar med Michaela & ska strax sova så vi hörs kanske senare eller imorn.


HV-Brynäs

Ser bra ut asså! Shit, HV gör 0-4 mot Brynäs 7.13 minuter in i andra perioden! Nu tar vi dem igen!!


Stockholm

Har gjort mig i ordning och ska alldeles strax gå och möta Sofia! Ska bli en trevlig dag! :)
Uppdaterar senare :*


Bra Anna bra..

Jag visste det.. Jag kan inte sova för jag är inte trött. Fan, jag kommer inte somna förs vid tre typ.. Bra dag jag kommer ha det imorn..
Bjuder på en ful bild på mig.


Brynäs!! Inte brynes..

Jag & min stavning.. Sorry


Jaha.. Då var det skola imorn.

Ja imorn är skolan tillbaka, undrar vart mitt jullov tog vägen för tiden har bara runnit iväg. Det kommer nog bli en chilldag imorn för har bara tre lektioner det är skönt sen har jag håltimme i tre timmar.. Kommer inte ha något att göra så får väl typ gå på stan eller något..
Efter skolan ska jag hem till lova & sen på kvällen blir det springa & kolla när HV krossar brynes❤ fick ju reda på att Oscar fantenberg spelar igen efter sex veckor så det ska bli kul & se❤ men jag kommer blogga imorn så puss❤


Kiss You♥

Jävlar vad söta! Kan dom bli mer charmiga? :') ♥

Städat!

Jag har städat hela lägenheten nu, mamma får en liten surprise när hon kommer hem. Vissa ställen ångrar jag dock att jag ens gick nära.. Menmen, allt rent, nästan iallafall! Pappa kommer strax så jag ska dra, höres :*


Monday

Jag vaknade för en timme sen inte så bra.. Så just nu sitter jag framför datorn & kollar OTH för det är så bääst men ska snart gå & fixa lite för jag är så snäll. Men ska fixa det så puss!❤


Måndag

Hej alla! Ligger och kollar på Tv, intressant liv, jag vet! Pappa kommet och hämtar mig sen vid 5 så ska vi hämta katten hos veterinären, stackarn. Ska hämta lite saker där!
Imorgon, sista dagen på lovet, ska jag dra in till stan med Sofia, vi ska vara umgås och snacka lite. Ser fram emot det, saknar henne! Sen ska jag iväg till stallet på kvällen och rida. Det blir bog en bra dag ^^


Jönköping 2013

 
 

Några nya bilder


Min uppdatering har varit sämst under dehär sex dagarna.

 
Förlåt för jätte dålig uppdatering, Michaela har varit hos mig i sex dagar & jag har helt enkelt inte tänkt på bloggningen. Så jag tänker skriva om dehär fem dagarna.
 
Tisdag: Michaela kom vid fem tiden & den tisdagen gjorde vi inget intresant.. Vi satt & pratade & kollade på HV videos typ hela kvällen/natten. Somnade för sent den kvällen.
Onsdag: Ja.. vi vaknade halv fyra (oups) gick upp åt middag typ & sen tillbaka i sängen. Jag minns faktiskt inte vad vi gjorde sen.. tror vi kollade på Jersey shore eller något? det var våran kväll haha med en massa prat på kvällen.
Torsdag: Vaknade tolv låg kvar i sängen till ett, gick up fixade oss & tog lite bilder som lär komma ut här sen. Sen på kvällen kollade vi på när HV71 spelade mot FBK & HV vann med straffar 1-0 tummen upp för det:) sen kommer vi till det roliga kvällarna då vi bara kollar tv & ruttnar..
Fredag: Ja vi gjorde ingenting den fredagen.. vi låg & bara kollade film typ. Men på kvällen så var vi ute med min lillebror & tog lite bilder med han så det var trevligt. :) det var en intresant fredag haha.
Lördag: Ja vi gick upp nip för vi skulle till rosenlund med familjen så vi var där & badade i en timme typ sen drog vi hem & det blev en riktig hockey lördag. När vi kom hem efter badet så var det snabbt in till JVM & kolla när det skulle ta hem guldet trodde vi iaf.. men det var en bra match. vi förlorar inte ett guld, vi vinner ett silver. Klart man blev lite ledsen men sverige spelade en bra match men det var ju inte så roligt & se killarna ledsna .. haha. Sen följde vi HV-TIMRÅ.. medans vi tog lite bilder. HV vann med 2-0 blev överlycklig så det var en nice dag. juste vi fick en jävla massa gäster sen på kvällen så det var trevligt men jag var inte så social men det är inte min grej haha. så jag & michaela gick in i stugan & gjorde ingenting sen kom min syster & då satt vi bara & snackade lite typ..
 
Ja & idag så städade jag & Michaela ut stugan sen åkte michalela hem.. jävla bajs.. Men jag har haft det jättebra dehär dagarna. men nu vet ni lite iaf, inte så intresant men men..
puss.

En liten uppdatering från imorse.

Sorry, sorry för att vi har glömt bort bloggen men ja vi har helt ärligt glömt bort den.. Men en liten uppdatering som vi gjorde imorse så puss


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0